Item where specialization "közgazdász-gazdálkodási" and date of item 1999

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | V | W | Z | Á
Number of items: 143.

A

Ahmed, Leila (1999) A multinacionális vállalatok globális és lokális reklámjainak elméleti háttere. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Anschau, László Dávid (1999) Normatív és gyakorlati közbeszerzés az Európai Unióban. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Aradi, Gabriella (1999) A kiállítás-szervezés szerepe a marketing kommunikációban. Masters, József Attila Tudományegyetem.

B

Bagi, Ágnes (1999) A falusi turizmus marketingkoncepciója Dél-Alföldön. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Baldé, Mamadou Morou (1999) A Budapesti Értéktőzsde és működése. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Baneth, Ádám (1999) A vállalati hatékonyság felmérése a Nemzeti Minőségi Díj kritériumai alapján. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Basa, Zoltán (1999) A logisztikai folyamatok optimális menedzselése a távközlésben. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Belényesi, Erika (1999) A konferenciaturizmus lehetőségei, jelenlegi helyzetének elemzése Szegeden. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Bohus, András (1999) Beszámoló hasznosítása a Prímavill Kft. gazdasági helyzetének megítélésében. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Bolgár, Zsolt (1999) Vezetési stílusok és gyakorlati megvalósulásuk. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Borka, Tamás (1999) Nagyvállalati kontrolling rendszer átalakítása. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Bucsi, Judit (1999) A fogyasztóvédelem fejlődése Magyarországon. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Buda, Gabriella (1999) A társfinanszírozás elmélete és gyakorlati megvalósulása a Duna-Tisza Rt.-ben. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Bulejsza, Krisztina (1999) A banki adósminősítési rendszer és kockázat csökkentő hatása. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Bába, Karola (1999) A kiállítások és vásárok szerepe az idegenforgalmi piacon. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Bíró, Zoltán (1999) Az állampapírpiac fejlődésének alakulása a rendszerváltás után. Masters, József Attila Tudományegyetem.

C

Cs. Szabó, Erika (1999) Stratégiai tervezés egy közoktatási intézményben, a szegedi Déri Miksa Ipari Szakközépiskolában. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Csapó, Ferenc (1999) Középfeszültségű kapcsolóberendezések telepítésének gazdaságossági számítása a Démász Rt-nél. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Csillag, Áron (1999) A nemzetközi tőkeáramlás rendszere. A külföldi működőtőke Magyarországon, valamint a dél-alföldi régióban. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Csorba, Renáta (1999) Pénzügyi lízing, avagy szabályozott lízingviszonyok 1997-től. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Czakó, Gábor (1999) Fizetési módok a külkereskedelemben. Masters, József Attila Tudományegyetem.

D

Deák, Szabolcs (1999) A Dél-Alföld régió versenyképessége. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Dobó, Gábor (1999) A korai csődelőrejelzés módszerei és alkalmazásuknak lehetőségei a banki gyakorlatban. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Dupsi, Norbert (1999) Az élelmiszer kereskedelmi láncok Magyarországon. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Dutkay, András (1999) Kis- és középvállalkozások támogatása Phare segélyből. Masters, József Attila Tudományegyetem.

E

Erlei, Krisztina (1999) Öko-marketing, a vállalati környezettudatosság szükségességének vizsgálata. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Erzsiák, Babett (1999) A controlling munka a Bábolna Rt. Békéscsabai Baromfifeldolgozó Gyárában. Masters, József Attila Tudományegyetem.

F

Faddi, Csaba (1999) Állampapír-piaci körkép, avagy mi az, amit a befektetőnek tudnia érdemes. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Ferencz, Viktor (1999) A Coca-Cola Amatil Befektetési Kft. árpolitikája. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Fodor, Edit (1999) Az Európai Unió és az Egyesült Államok kereskedelmi kapcsolatai az átalakuló világgazdaságban. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Forrás, Katalin (1999) Az Európai Unió globális és lokális információs stratégiája. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Fröhlich, Lajos (1999) Minőségbiztosítási rendszerek és emberi vonatkozásai. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Fudala, Péter (1999) A vállalkozások évtizede. A magyarországi kis- és középvállalkozások helyzetének változásai a 90-es években. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Fábián, Lajos László (1999) A Kereskedelmi és Hitelbank Rt. karcagi fiókjának jövedelmezőségét befolyásoló kockázati tényezők kezelése. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Fábián, Zsuzsanna (1999) Adóskonszolidáció és követelésértékelés különös tekintettel a Kereskedelmi és Hitelbank Rt. gyakorlatára. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Félegyházi, Éva (1999) A György-villa, mint a Henkell&Söhnlein Hungária Kft egyik marketing-kommunikációs eszköze. Masters, József Attila Tudományegyetem.

G

Gombkötő, Csilla (1999) A marketing-mix elemeinek alkalmazása a Jorgos Travelnél, különös tekintettel a disztribúciós és az ár mixre. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Gyukics, Mariann (1999) Vízgazdálkodás és fenntartható fejlődés. Masters, József Attila Tudományegyetem.

György, Tibor (1999) A Műszaki Biztonsági Főfelügyelet átalakításának üzleti terve. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Györki, Mónika (1999) Költségkalkuláció a termelő vállalatoknál. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Győző Molnár, Krisztina (1999) Lakás-takarékpénztár az OTP Bank Rt-nél. Masters, József Attila Tudományegyetem.

H

Hajdú, Tibor Zoltán (1999) Az értékpapírok szerepe a vállalati finanszírozásban. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Hambalkó, Attila (1999) A hitelkérelem elbírálási folyamata és szempontjai az OTP Bank Rt. esetében. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Harmat, Júlia (1999) Mi biztosítja, hogy egy bank ne legyen inszolvens? - különös tekintettel a Kereskedelmi és Hitelbank Rt.-nél -. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Hegedűs, Eszter (1999) Veszélyes hulladékokkal való gazdálkodás a hús- és baromfiiparban. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Herczeg, István (1999) A halászat marketing feladatai Magyarországon. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Horváth, Krisztina (1999) A szakágazati struktúra változása az Európai Unió élelmiszeriparában. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Huczek, Erika (1999) A magyar adórendszer áttekintése. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Héger, Mónika (1999) Az euróról. Masters, József Attila Tudományegyetem.

I

Inczédy, Zsolt (1999) A Magyar Külkereskedelmi Bank szerepe a gazdaságban, különös tekintettel a vállalatfinanszírozásra. Masters, József Attila Tudományegyetem.

J

Jarabin, Tibor (1999) A Mezőgép Rt. Linamar Products Division 1995. évi üzleti tervezésének bemutatása. Masters, József Attila Tudományegyetem.

K

Karácson, Zsolt (1999) EUSÖR (fogyasztás, tendenciák, adóztatás). Masters, József Attila Tudományegyetem.

Katona, Kornél (1999) A Budapesti Értéktőzsde felépítése, a tőzsdén köthető ügyletek és elszámolásuk. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Keszeli, Hajnalka (1999) Az önkormányzatok gazdálkodása (Tótkomlós város példáján keresztül). Masters, József Attila Tudományegyetem.

Keszthelyi, Gábor (1999) A Brau Union Hungária Sörgyárak Rt. marketingkommunikációs rendszere. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Kis, Tünde (1999) Lízing a jogszabályok tükrében. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Kis, Tünde (1999) Lízing a jogszabályok tükrében. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Kis-Katos, Krisztina (1999) Az Európai Unió és Oroszország kereskedelmi kapcsolatai a kilencvenes években. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Kiss, Judit (1999) Kereskedelmi trendek, bevásárlóközpontok terjeszkedése. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Kiss, Ágnes (1999) Szervezetátalakítás a MB Kőolajkutató Részvénytársaság gyakorlatában - Szervezetelemzés. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Klaukó, Ákos (1999) Az ogilvy-i elvek, illetve érvényesülésük a magyar nyomtatott reklámokban. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Kocsis, Bernadett (1999) Az Európai Unió regionális politikája, olaszországi tapasztalatok. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Kollár, Melinda (1999) Unit-linked: befektetéshez kapcsolt életbiztosítások. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Komoly, Sámuel (1999) Az Európai Unióhoz történő csatlakozási törekvések hatása Közép-Kelet-Európa politikai és gazdasági átmenetére. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Komár, Beáta (1999) A MATÁV részvényeinek kibocsátása és forgalmazása a Budapesti Értéktőzsdén. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Kordás, Artúr (1999) A közraktárak szerepe a pénzügyi közvetítő rendszerben. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Kovács, Anett (1999) Nemzetközi válaszok a légiforgalmi piac globalizálódására, és a Malév lehetőségei az Európai Unió liberalizált környezetében. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Kovács, Attila (1999) A MOL Rt. gazdasági informatikai rendszere. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Kovács, Attila Tibor (1999) Az állami gazdaságok és az agrárátalakulás, a Mezőhegyesi Állami Ménesbirtok Rt. példáján. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Kriska, Ágnes (1999) Minőség - Minőségbiztosítás - ISO 9000 szabványsorozat. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Kócsó, Krisztina (1999) A privatizáció egyes kérdései Magyarországon. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Kürtösi, Zsófia (1999) Cherchez la femme! Nők a munkaerőpiacon. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Kővári, Tamás (1999) Tartalomszolgáltatási stratégiák - E-commerce - az elektronikus kereskedelem lehetőségei a világban és Magyarországon. Masters, József Attila Tudományegyetem.

L

Lenti, Szilvia (1999) A Duna-Tisza Rt. szerepe az önkormányzatok és a vállalkozások forrásellátásában. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Luczay, Orsolya (1999) A szolgáltatások határokon átnyúló kereskedelmének néhány jellemzője Európában és ezek találkozási pontjai a magyar szolgáltatószférával. Masters, József Attila Tudományegyetem.

M

Major, Orsolya (1999) A cigány lakosság helyzete Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a XX. század végén. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Makra, Tímea (1999) Területfejlesztés Magyarországon: tanulási folyamat a Phare-programokon keresztül. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Marik, Csaba (1999) Bankkártya-szolgáltatások aktuális problémái. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Markó, Gergely (1999) Az Európai Unió pénzügyi érdekeinek védelme. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Marosi, Krisztina (1999) A Gazdasági és Monetáris Unióhoz vezető út és a közös pénz, az euró bevezetése. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Melegné Ágh, Krisztina (1999) Üzletpolitikai dilemmák: Az OPEL és a DAEWOO magyarországi tevékenysége a nemzetközi autókereskedelem tükrében. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Miklós, Krisztina (1999) Alkalmazkodás a változó piaci körülményekhez. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Mizsei, Berta (1999) A magyar biztosítási piac, különös tekintettel az életbiztosításokra. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Molnár, Anita (1999) Termelésmenedzsment: a fűszerpaprika-termelés aktuális kérdései. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Márkus, Csilla (1999) A természeti tőke értékelése és megjelenése a makrogazdasági mutatókban. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Mórocz, Emőke (1999) A hitellel történő vállalkozásfinanszírozás gyakorlata egy hitelintézetnél. Masters, József Attila Tudományegyetem.

N

Nagy, Andrea (1999) Hitellel történő vállalkozásfinanszírozás a Konzumbank Rt. egri fiókjánál. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Nagy, Attila (1999) A távol-keleti csoda válsága. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Nagy, Eszter (1999) Tőzsdei kalkuláció számítógépes szoftverek segítségével. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Nagy, Nelli (1999) Az egészségügyben bekövetkezett változások és azok hatása az egészségügyi intézmények gazdálkodására. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Nagy, Éva (1999) A pénzforgalmi könyvvitel sajátosságai. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Nikolényi, Annamária (1999) Kistelek város önkormányzatának gazdálkodása. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Nyári, Csaba (1999) Egyes egészségügyi fertőzések kezelésének költség-kalkuláció elemzése. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Négyökrű, László (1999) Az ipari parkok és inkubátorházak rendszerének kialakulása Magyarországon. Masters, József Attila Tudományegyetem.

O

Oláh, Zsuzsanna (1999) A kereskedelmi és iparkamarák szerepe a kisvállalkozások finanszírozásában. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Országh, Örs Előd (1999) A külföldi működőtőke Magyarországon és Kelet-Közép-Európában. Masters, József Attila Tudományegyetem.

P

Pancza, János (1999) Minőségbiztosítás az egészségügyben. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Papp, Gábor (1999) Az Internet jelenlegi és jövőbeli lehetőségei a vállalatok számára. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Papp, Ilona (1999) A magyar egészségügy finanszírozási problémái különös tekintettel a fekvőbeteg ellátásra. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Paróczai, Katalin (1999) Merre tovább, Magyarország? Magyarország turizmusának értékelő elemzése és a fejlődés lehetséges irányainak bemutatása, figyelembe véve az Európai Unióhoz való csatlakozás hatásait. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Patyi, Erika (1999) Megalapozott nyugdíjas évek, avagy az önkéntes nyugdíjpénztárak működéséről. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Peidl, Zsuzsanna (1999) Az export versenyképessége a Pick példáján. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Popovits, Nikoletta (1999) Reklámszolgáltatás az Európai Unióban és Magyarországon. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Pászti, Gabriella (1999) PR tevékenység a Malév Rt. gyakorlatában. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Péter, Tibor (1999) Integrált vállalatirányítási rendszerek összehasonlító elemzése. Masters, József Attila Tudományegyetem.

R

Rebek, Roland (1999) Az informatika jelentősége és alkalmazása az Univer Szövetkezet kereskedelmi irányításában, valamint a bolthálózat működésében. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Rigó, Petra (1999) A Nationale-Nederlanden Magyarországi Biztosító Rt. szerepe a magyar életbiztosítási piacon. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Rácz, Zoltán (1999) Office banking szolgáltatások Magyarországon. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Révész, Balázs (1999) "Globális marketing - Helyi reklám" : a globalizáció egyes hatásai a magyar reklámpiacon. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Rózsa, Edit (1999) Tervezés és kontrolling a gyakorlatban. Masters, József Attila Tudományegyetem.

S

Sebesi, Tünde (1999) A munkanélküliség finanszírozásának módszerei. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Seres, Anikó (1999) Az orosz gazdasági válság hatása a magyar élelmiszeripari termelésre és kivitelre a PICK-csoport export tevékenységének tükrében. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Simon, Gábor (1999) A bankrendszer biztonságos működésének elvei és szabályozása (Nemzetközi elvek - hazai gyakorlat). Masters, József Attila Tudományegyetem.

Simon, Gábor (1999) A bankrendszer biztonságos működésének elvei és szabályozása: nemzetközi elvek-hazai gyakorlat. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Simon-Jójárt, Katalin (1999) Az agrár-exporttámogatási rendszer Magyarországon és az Európai Unióban. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Sinka, Lilla (1999) Kis- és középvállalkozások helyzete. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Siroki, Xénia (1999) A logisztikai szolgáltató központok hazai koncepciója. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Susányi, István (1999) A globális marketing szerepe a PICK Szeged Rt. marketing stratégiájában. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Szabó, Liza (1999) Az államadósság alakulása 1990 és 1998 között Magyarországon. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Szabó, Tamás (1999) A fizetési kártyák piaca és a bankkártya üzletág. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Szigethy, Krisztina (1999) A TESCO európai terjeszkedése - akciószervezés a szegedi TESCO áruházban. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Sziklay, Dr. Adrien (1999) Az átalakulás és privatizáció jogi és számviteli megoldásai a Szegedi Sütőipari Vállalatnál. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Szántó, József (1999) Marketing kommunikáció az Interneten. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Szász, Magdolna (1999) Kockázatelemzés a Kereskedelmi és Hitelbanknál. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Szűcs, Gábor (1999) Egy kisváros a nagyvilágban, avagy Mezőberény az ezredforduló küszöbén. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Szűts, Péter László (1999) A termékmintaszórás a gyorsan mozgó fogyasztói javak értékesítésösztönzésének eszköztárában. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Szűts, Péter László (1999) A termékmintaszórás a gyorsan mozgó fogyasztói javak értékesítésösztönzésének eszköztárában. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Sári, Zoltán (1999) A magyar villamosenergia-rendszer EU normák szerinti szabályozása. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Sárközy, Helga (1999) A hitel világa - magyarországi múltja, jelen gyakorlata. Masters, József Attila Tudományegyetem.

T

Takács, Ágnes (1999) Szegedi Postaigazgatóság Elektronikus Postaközpont projekt bevezetésének értékelése. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Telkes, András (1999) Marketing információs rendszer a Démász Rt-nél. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Tisza, Éva (1999) Részvényárfolyam-modellezés. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Titkos, Gábor (1999) A magyarországi bankprivatizáció sajátosságai. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Tóth, Daniella (1999) Médiamarketing a Geomédia lapkiadó vállalatnál. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Tóth, Judit (1999) Az AUCHAN mesterség avagy a magyarországi AUCHAN hipermarket működése és eladásösztönző akciói. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Tóth, László (1999) A gépjárműbiztosítások bonus-malus rendszereinek matematikai modellezése. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Tóth, Ákos (1999) Vállalkozásfinanszírozás, különös tekintettel a Délalföldi Gázszolgáltató Részvénytársaság rövid távú finanszírozási gyakorlatára. Masters, József Attila Tudományegyetem.

V

Vilmányi, Márton (1999) A toborzás és annak megnyilvánulása a magyar vállalatok gyakorlatában, különös tekintettel a médiahirdetésekre. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Virág, Attila (1999) Internet marketing. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Várszegi, Norbert (1999) A szponzorálás és a sport. Masters, József Attila Tudományegyetem.

W

Weingartner, Ákos (1999) Vagyonkezelés. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Z

Zircher, Andor (1999) Electronic banking. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Á

Ács, Anett (1999) Társasági adóharmonizáció. Masters, József Attila Tudományegyetem.

This list was generated on 2023. március 28. 01:01:01 CEST.