Item where specialization "közgazdász-gazdálkodási" and date of item 1998

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | D | F | G | H | J | K | L | M | N | P | S | V | Z
Number of items: 38.

A

Ari, Zoltán (1998) A kereskedelmi bankok szabályozási kérdései a 90-es években. Masters, József Attila Tudományegyetem.

B

Balogné Lehoczki, Éva (1998) Az önkormányzatok gazdálkodása, a gazdálkodás problémái az önkormányzatok létrejöttétől napjainkig (Kecskemét város önkormányzatának bemutatásán keresztül). Masters, József Attila Tudományegyetem.

Bencsik, Edit (1998) A bankkártyapiac Magyarországon és az Air Routing hitelkártya bevezetése a ferihegyi repülőtérre. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Bokor, Gábor (1998) Adóztatás és adómorál Magyarországon a lízing kapcsán. Masters, József Attila Tudományegyetem.

D

Dancza, Zsolt (1998) Az egészségügy finanszírozásának fő vonalai Magyarországon az utolsó negyedszázadban. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Drozdik, András (1998) A határőrség belső ellenőrzése, különös tekintettel a költségvetési szakterületre. Masters, József Attila Tudományegyetem.

F

Fantoly, Dr. Zsanett (1998) Vállalat és környezetvédelem. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Farkas, Attila (1998) A kisvállalkozások fejlesztése és sikeres működtetése. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Fazekas, Zoltán (1998) A kapcsolt hő- és villamosenergia-termelés üzleti lehetőségei. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Fábián, Péter (1998) Lakáshelyzet és lakásfinanszírozási lehetőségek Magyarországon. A Fundamenta Magyar-Német Lakás-takarékpénztár Rt. működése. Jogi és intézményi háttér. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Földesi, Erzsébet (1998) Reprezentatív módszerek a gazdaságstatisztikában. Az ipari kisvállalkozások évközi megfigyeléshez tartozó minta reprezentativitásának vizsgálata. Masters, József Attila Tudományegyetem.

G

Gulyás, Péter (1998) A stratégiai auditálás - a piaci sikeresség alapja. Masters, József Attila Tudományegyetem.

H

Hubay, Andrea Éva (1998) Offshore cégek. Nemzetközi adótervezés. Masters, József Attila Tudományegyetem.

J

Juhász, Mátyás (1998) A privatizált helyi energiaszolgáltató vállalatok (Démász Rt., Dégáz Rt.) gazdálkodásának elemzése. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Jámbori, Sándor (1998) A bankkártyaforgalom kialakulása és fejlődése Magyarországon. Masters, József Attila Tudományegyetem.

K

Kalmár, Sándor (1998) A Budapesti Értéktőzsde főbb részvényeinek elemzése. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Kolozsi, András (1998) Logisztika a vállalatban: logisztika elméletben és gyakorlatban. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Kutri, Anna (1998) A Lakáskassza Rt. tevékenységének értékelése. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Káity, Károly (1998) Kiállítások-vásárok szerepe és hatásai. A vásár, mint marketingkommunikációs eszköz a Szegedi Nemzetközi Vásár tükrében. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Kőhalmi, Ferenc (1998) A vállalati stratégiai tervezés folyamata. Stella Artois sör piaci bevezetése. Masters, József Attila Tudományegyetem.

L

Ludányi, Beáta (1998) A csőd- és felszámolási eljárások, mint kockázati tényezők a hitelintézeteknél. Masters, József Attila Tudományegyetem.

M

Magyari, Donát (1998) Programfinanszírozás az államháztartás rendszerében. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Majorné Nagy-György, Andrea (1998) Offshore cégek, adóparadicsomok külföldön és Magyarországon. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Matkó, László (1998) A közgazdaságtan oktatása a XVIII. században a Debreceni Református Kollégium kéziratgyűjteménye alapján. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Matkóné Fülöp, Pálma (1998) A pénzügyi ismeretek beépülése a XIX. században a kereskedelmi iskolák tananyagába. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Matuszka, István (1998) A Budapesti Értéktőzsde kialakulása és részvényszekciójának működési tapasztalatai. Masters, József Attila Tudományegyetem.

N

Nyerges, Judit (1998) Integrált informatikai rendszer bevezetése a Pick Szeged Rt.-nél. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Nánási, Hajnalka (1998) Versenyben, avagy egy kereskedelmi bank stratégiája a vállalati ügyfelek megszerzésére. Masters, József Attila Tudományegyetem.

P

Palás, Dusán (1998) Az SAP R/3 Integrált Vállalatirányítási Rendszer és a QM (minőségbiztosítási) modul funkciói. Masters, József Attila Tudományegyetem.

S

Szabó, Ferenc (1998) Vezetői számvitel egy multinacionális termelővállalatnál. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Szedmák, Péter (1998) Új bankkártya bevezetése a Szőreg és Vidéke Takarékszövetkezetnél. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Szigeti, András (1998) Outsourcing a távközlésben. Masters, József Attila Tudományegyetem.

V

Veres, Judit and Lukácsi, István (1998) Kis- és középvállalkozások fejlődése Magyarországon és Csongrád megyében a 90-es években. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Vincze, Zsuzsanna (1998) Nyugdíjreform Magyarországon. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Virág, Henrietta (1998) Controlling rendszer kialakítása és hatékony működtetése. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Vízhányóné Székely, Anita (1998) Az OTP Lakás-takarépképztár helyzete, szerepe és működése a magyarországi lakáselőtakarékossági piacon 1997-ben. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Vörös, Krisztián (1998) Finanszírozási rendszerek összehasonlítása. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Z

Zentai, Tamás (1998) Határidős piac a Budapesti Értéktőzsdén. Masters, József Attila Tudományegyetem.

This list was generated on 2023. március 28. 01:10:37 CEST.