Item where specialization "közgazdálkodás és közpolitika" and date of item 2012

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | F | H | J | K | L | N | P | R | S | T | V
Number of items: 29.

A

Ardeleán, Zoltán (2012) Az általános iskolai finanszírozás egyenlőtlenségei és hatásuk a tanulók teljesítményére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

B

Bacsa, Tibor (2012) A rejtett gazdaság és visszaszorításának eszközei - A vagyonosodási vizsgálatok. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bartók, László (2012) A lengyel monetáris politika a gazdasági világválság előtt és után - A tőkeáramlások, a pénzügypolitika és a bankrendszer vizsgálata (2000-2010). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Borda, Judit (2012) Az általános forgalmi adó kiutalás előtti ellenőrzése a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Észak-alföldi Régiójában 2007-2011. években. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csányi, Katinka Tünde (2012) Szeged közlekedési infrastruktúra-fejlesztése 2007 és 2013 között. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

D

Domokos, Edina (2012) A nemzetközi fejlesztési segélyezés hatékonyságát befolyásoló tényezők. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dúzs, Dóra (2012) A Public Private Partnership alkalmazása - különös tekintettel a magyar felsőoktatás kollégium beruházási programjaira. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fabo, Zita (2012) A takarékszövetkezeti szektor alkalmazkodása a bázeli egyezmény fejlődéséhez. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Füleki, Anita Tünde (2012) Szegregáció ellenes törekvések Kecskeméten a Vörösmarty Általános Iskola példáján keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Halász, Henriett (2012) Társadalombiztosítási Alapok és ellátásaik, valamint az Európai Unió szociálpolitikája - Felmérés a magyar ellátások körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Heitler, Krisztina (2012) A magyar szocializmus gazdaság- és pénzügypolitikája avagy út az IMF felé. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jagicza, Krisztina (2012) A feladat- és forrásdecentralizáció problémái és a reformokhoz vezető út a magyar önkormányzati rendszerben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kovácsné Marosi, Erika Ottília (2012) A közművelődés finanszírozása, a Kecskeméti Ifjúsági Otthon gazdálkodásának tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kun-Gazda, Balázs (2012) A Magyar Honvédség Veszélyesanyag Ellátó Központ költségvetési gazdálkodásának kritikai elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

L

Laukó, Józsefné (2012) A bodajki általános iskola és óvoda pályázatának meghiúsulása - "Füstbement terv". Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Laurinyecz, Regina (2012) Mi lesz veled iskolánk? Zsombó község iskolafenntartási politikájának közpolitikai szempontú elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lencse, Ferenc (2012) Önkormányzati kötvénykibocsátások: külföldön és Magyarországon a múlt és a jelen tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lengyel, Dr. Ildikó (2012) Egy szegedi deszegregációs intézkedés bemutatása és közpolitikai értékelése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Valéria (2012) Fizetésimérleg-egyensúlyhiány történeti tükörben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nyári, Judit (2012) A nők gazdasági helyzete Európában és Magyarországon, különös tekintettel a nők és a felsővezetés kapcsolatára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Péter, Ákos (2012) Öregségi nyugdíjrendszerünk. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

R

Roszkos, Alexandra (2012) Az önkormányzatok financiális helyzetének változásai és a csődeljárások alakulása 1990-től napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ráfael, Zsanett (2012) A honvédelem finanszírozása, a védelmi szolgáltatások pénzügyi helyzete. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sörös, Diána (2012) Európai Területi Együttműködési Csoportosulások Magyarországon - Az EGTC-k alapításának eddigi tapasztalatai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Süle, Eszter (2012) A Velencei-tó térség versenyképessége javításának elméleti lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Takács-Vörös, Marianna (2012) A közoktatási intézmények Európai Uniós pályázatainak alakulása Szeged városában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Törökné Nyiri, Erika (2012) Megváltozott munkaképességű személyek munkaerő-piaci reintegrációja. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Ágnes (2012) A felsőoktatás finanszírozása Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vargáné Kaiser, Katalin (2012) A közpénzügyek menedzselése Nagyvenyimen - Az önkormányzat gazdálkodásában meghatározó jelentőségű közpolitikai programok, döntéshozatali mechanizmusok és a közpénzek felhasználásának vizsgálata egy kistelepülésen. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 25. 13:58:08 CEST.