Balogh, Bettina (2022) A levendula termesztése és sokrétű felhasználása. Higher vocational education, Szegedi Tudományegyetem.
Biró, Erzsébet Klára (2022) A parlagfű és a pollenje egészségügyi hatásai - az ürömlevelű parlagfű (Ambrosia Artemisiifolia) példáján. Higher vocational education, Szegedi Tudományegyetem.
Burján, Péter (2022) Gyógynövények - kamillák - a fito- és aromaterápia vonatkozásában. Higher vocational education, Szegedi Tudományegyetem.
Havrán, Krisztina (2022) A levendula (Lavandula angustifolia) termesztése. Higher vocational education, Szegedi Tudományegyetem.
Illés, Kinga (2022) A mák termesztése. Higher vocational education, Szegedi Tudományegyetem.
Kocsis, Katalin Rozália (2022) Gyógy- és fűszernövény termesztés szerepe Magyarországon az elmúlt 20 évben. Higher vocational education, Szegedi Tudományegyetem.
Kásler, Mónika (2022) "Kiskertek a közösségért, közösségek a kiskertekért" : a közösségi mezőgazdaság fejlődése Magyarországon. Higher vocational education, Szegedi Tudományegyetem.
Kékegyi, Dorottya (2022) Ökológiai gazdálkodás alapelveinek gyakorlati alkalmazása házikertben : két szomszédos kert tápanyaggazdálkodásának összevetése. Higher vocational education, Szegedi Tudományegyetem.
Rigó, Angéla (2022) A kerti körömvirág (Calendula officinalis L.) termesztésének és felhasználásának bemutatása. Higher vocational education, Szegedi Tudományegyetem.
Várfalvi, Imre (2022) Cserepes fűszernövények termesztése. Higher vocational education, Szegedi Tudományegyetem.