Item where specialization "gazdálkodási és menedzsment" and date of item 2017

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | V | W
Number of items: 100.

A

Alaboodi, Ahmed (2017) A termőföld, mint befektetés Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Antal, Barbara (2017) Cafetériával és egyéb lehetőségekkel kapcsolatos preferenciák vizsgálata az X, Y generációs munkavállalók esetén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Baka, Viktor (2017) Felelősségteljes egyéni szintű hulladékgazdálkodás a fogyasztói társadalom rendszerében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bakk, József András (2017) Az Online kiskereskedelem újabb fogyasztói trendjei. Harmadik platform, Ügyfélélmény és Többcsatornás kereskedelem. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bartucz, Szilvia (2017) A helyi önkormányzatok eredményszemléletű számvitelre való áttérésének vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Berki, Melinda (2017) A tudás és a technológiai fejlődés, valamint a gazdasági fejlődés kapcsolata : az Európai Unió példája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Biár, Nelli (2017) A kultúra gazdaságban játott szerepe. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bodacz, László (2017) A MÁV Szolgáltató Központ Zrt. Beszerzés és Logisztika Üzletág eredményességének és hatékonyságának elemzése a csomaglogisztika szempontjából. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Borza, Ágnes (2017) A fogyasztás szociológiai és marketing megközelítései (különös tekintettel a fogyasztói magatartásformákra és a fogyasztást befolyásoló trendekre). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bottyán, Krisztián (2017) A ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft. számviteli rendszere. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Bundság, Éva Szabina (2017) A magyar mezőgazdaság bemutatása, az állami tulajdonú földek árverezése és finanszírozása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bányai, Viktória (2017) A jelzáloghitelezés kialakulása, megjelenése Magyarországon a rendszerváltás után, a gazdasági-pénzügyi válság hatásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Cangosz, Ioannis (2017) A pénzügyi válság hatásai a magyar autófinanszírozási piacra : a Lombard-sztori, avagy a magyar subprime. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Cserna, Réka (2017) A vezető személyes hozzájárulása a szervezeti sikerhez. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Danka, Judit (2017) A kis- és középvállalkozások versenyképes működése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Doma, Mariann (2017) Az ELI Science Park: Valóság és a lehetséges jövő. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Drávucz, Zita (2017) Az online toborzás és álláskeresés jelentősége napjainkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Drégelyi, Róbert Gábor (2017) Szolgáltatások jellemzői, a szolgáltatásmarketing specialitásainak vizsgálata az AnRoD Társasházkezelő Iroda példáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dénes, Szilvia Klára (2017) A fogyasztás társadalmi szerepe : divatmarketing és státuszfogyasztás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

E

Egyházi, Dóra (2017) Márkázás szerepe az autópiacon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Faragó, Renáta (2017) A fiatalok munkaerő-piaci integrációjának sikeressége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Bálint (2017) Az Európai Unió dohánygazdasága : a magyarországi dohánytermesztés helyzete a közös agrárpolitika változásainak fényében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fehér, Gábor (2017) Egy működő autófényező műhely üzleti terve. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Furák, Csaba (2017) Idényjellegű mezőgazdasági termékek árazási stratégiájának és promóciós eszközeinek vizsgálata saját vállalkozásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Furár, Adrienn Erika (2017) Pályakezdő diplomások elhelyezkedési lehetőségei és mobilitási hajlandóságuk Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fábián, Alíz Dorina (2017) A munkafolyamatok hatékonyságának növelése a csoportszerepek figyelembe vételével. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Földi, Flóra (2017) A Lean Startup módszertan bemutatása és hazai ismertségének vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gabnai, Vivien (2017) A HR újkeletű kihívása : a Z generáció beáramlása a munkaerőpiacra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Grünfelder, Georgina Borbála (2017) Az atipikus foglalkoztatási formák támogatásának a kérdése a fiatalok munkanélküliségének csökkentése érdekében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyárfás, Tünde (2017) A magyar nyugdíjrendszer és problémái - az öngondoskodás fontossága. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hajdú, Krisztina (2017) Fiatalok a munka világában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hegyközi, Péter (2017) Vajon a több mennyivel jobb? Információmenedzsment a 21. században: a big data forradalom gazdasági és társadalmi vetületei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Herédi, Tivadar (2017) A magyarországi startup vállalkozások sikertényezőinek vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hevesi, Gergő Krisztián (2017) A Transcommers Kft. fejlődése, jelenlegi helyzete. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Horel, Dóra (2017) A vállalati innovációkra ható tényezők a Mozaik Kiadó Kft. esetpéldáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, András (2017) Magyarország a negyedik ipari forradalom kezdetén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hosszú, Andrea (2017) Innovációs tevékenységek mérése a Dél-Alföld régióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

I

Illés, Edit (2017) A diplomás munkanélküliség Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Juhász, Rita (2017) Generációs sokszínűség a munkaerőpiacon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász, Vivien (2017) Az Agrárium forgóeszköz-finanszírozási lehetőségeinek bemutatása az OTP Bank Nyrt. termékein keresztül. Other, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kecskeméti, Árpád (2017) Miképpen lehet javítani az EFFEKTA Hungary Kft. dolgozóinak motivációját úgy, hogy az pozitívan hasson a szervezet működésére? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Alexandra (2017) Generációk motiválása a munkahelyen. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Dániel (2017) Felelősségteljes kutatás és innováció az üzleti környezetben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, László (2017) Márkaépítés sportszponzorációval. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss Csepregi, Gábor (2017) A Kaizen és Lean szemléletek általános bemutatása. Alkalmazhatósági esettanulmány egy élelmiszeripari nagyvállalatnál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis, Bence (2017) Labdarúgó játékosok teljesítményének elemzése az átigazolásuk előtt és után a legmagasabban rangsorolt öt európai bajnokságban 2013/2014-es szezon óta. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis, Péter (2017) Street Food egyéni vállalkozás alapítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kolláth, Péter András (2017) Teljesítményértékelés és ösztönzés egy call centerben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Komáromi, Ádám (2017) Családi vállalkozások vezetése és motivációja. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Dániel (2017) A Dorozsmai Nagybani Piac, mint üzleti tevékenység. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Nóra (2017) Magyarország és Németország gazdasági kapcsolata : a német működő tőke-beruházás Magyarországon a rendszerváltástól a 2008-as válságig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Krajkó, Norbert (2017) Az internet hatása az információs társadalom gazdaságára és szervezetek felépítésére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kálmán, Alexandra (2017) Ügymarketing: a Nonprofit és Forprofit Szervezetek találkozása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kószó, Zsófia (2017) Domaszék versenyképességének és fejlesztési lehetőségeinek vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kübler, Dominika (2017) A televíziós reklámfelületek értékesítése az RTL csoport gyakorlatában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lovas, Nóra (2017) Az idősek helyzetének bemutatása Magyarországon a Napsugár Otthon Szociális Intézmény gazdálkodásán keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Marinkov, Fabiola (2017) Legyen hasznos és egyszerű : személyes pénzügyi applikációkkal kapcsolatos vélemények vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Marosvásárhelyi, Tamás (2017) Hibajavító tevékenység problémaelemző technikák segítségével. Esettanulmány egy autóipari beszállító vállalaltnál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Marsa, Katalin (2017) A munkaerő belső mozgása Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Maróti, Katalin (2017) Munkahelyi stressz a Magyar Posta Zrt.-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Masir, Gyöngyi (2017) A lakossági ügyfélkör elégedettsége a kereskedelmi banki szférában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Merlák, Margit Rita (2017) A Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. helyi gazdaságot befolyásoló szerepe. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mirza, Dávid Erdal (2017) Felnőttek pénzügyi kultúrájának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Eszter (2017) Munkahelyi stressz vizsgálata az egyén és szervezet szintjén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Judit Nóra (2017) A Dél-Konstrukt Zrt. gazdálkodásának átfogó pénzügyi elemzése a rövid távú pénzügyi döntésekkel összefüggésben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Tamás (2017) Készletgazdálkodás és készletezési modellek nagyvállalati környezetben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Márki, Kornél Ferenc (2017) Magyar húsipari termékek értékesítésének sajátosságai a Távol-Keleten. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nemes, Ágnes (2017) Szociális vállalkozások a klímaváltozás ellen. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

O

Oncsik, Brigitta (2017) Környezettudatos fogyasztói magatartás és pálmaolajjal kapcsolatos ismeretek vizsgálata a Szegedi Tudományegyem hallgatóinak körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pap, Éva (2017) Takarékszövetkezetek agrárhitelezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Papp, Dóra (2017) Személyiségtípusok a munkahelyen (MBTI). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pataki, Ágnes Gabriella (2017) A Fundamenta Lakáskassza pénzügyi közvetítő Kft. szociogramja. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pavisa, Dalma (2017) A vállalatok társadalmi felelőssége az elméletben és vállalati gyakorlat a Dél-Alföldön. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pál, Tamás (2017) Kicsiként a nagyvilágban - a törpeállamok gazdaságának működése és sikerességük tényezői. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rabi, Enikő (2017) Teljesítményértékelés az óvodapedagógusok körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Réti, Dávid (2017) Szegediek szabadidő és sportfogyasztási szokásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Schmitkó, Sándor (2017) Az információs társadalom gazdaságának megjelenési formái Magyarországon az ezredfordulótól napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sebestyén, Tímea (2017) Nonverbális kommunikáció a menedzsment területén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Simon, André Zoltán (2017) A telephely-választási döntést befolyásoló tényezők vizsgálata a Kiskunhalasi Ipari parkban működő vállalatok esetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Solymosi, Vivien (2017) Szervezeten belüli tudásmegosztás nehézségei a biotechnológia világában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Striczki, Teréz (2017) Múzeumok metamorfózisa. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Adrienn (2017) A 2004-ben alapított Oros-Com Kft, mint gazella típusú vállalkozás, gyors növekedése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Attila (2017) A C-termék menedzsment jelentősége a kis- és középvállalatok vonatkozásában a Kerámiagép Kft. példáján keresztül bemutatva. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Dóra (2017) Munkahelyi stressz a szakképző iskolában tanító pedagógusok között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Péter (2017) Az agilis menedzsment metódusok és a tradicionális menedzsment ellentmondásainak feloldása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szarvas, Luca Rebeka (2017) A magyarországi kis- és középvállalatok szerepe a foglalkoztatásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szikora, Norbert (2017) Az Alföld-Szeged Kft. fejlődése, jelenlegi helyzete. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Szőke, Teréz (2017) A demográfiai változások gazdasági hatásai az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Viktória (2017) SSC integráció a Hilti Szerszám Kft-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tóth, Cecília (2017) Sportegyesületek marketing tevékenységének elemzése a Szegedi Kosárlabda Klubon keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóthné Laczkó, Ildikó (2017) A munka és a magánélet egyensúlya : hogyan illeszkednek a work-life balance politikák a CSR (corporate social responsibility) irányelvekbe, tesznek-e és ha igen, mit ezen a téren a szervezetek hazánkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Török, Réka Szabina (2017) Sportolók márkaválasztását befolyásoló tényezők - A Nike fogyasztói megítélése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

U

Uhrin, Anett (2017) Vállalati telephelyválasztási döntés elemzése a Deák Delta Kft. esetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Ferenc (2017) Magyarország és az Európai Unió intézkedései a migrációs válsággal kapcsolatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Nikolett (2017) A SZTE Gazdaságtudományi Kar hallgatóinak munkavállalási szokásai és motivációi. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga-Kopunov, Tímea (2017) Az ISO rendszerek bevezetése és működtetése a Szegedi Vízmű Zrt-nél (ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vida, Zsanett (2017) Az Y és a Z generáció vállalkozási hajlandósága, az SZTE GTK jelenlegi és végzett hallgatóinak vállalkozási szándéka. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vizi, Noémi (2017) Tehetségek vonzása és megtartása a városfejlesztésben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

W

Wenner, Lili (2017) A családi vállalkozásokon belüli konfliktusok. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Wichnalek, Attila (2017) Kistérségek és intézményrendszerük. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. május 7. 00:00:39 CEST.