Item where specialization "egészségügyi menedzser" and date of item 2007

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: C | D | E | F | H | R | S | T | Z | É
Number of items: 16.

C

Csonka, Dénes (2007) A Vitalitás Patika Bt. üzleti terve a 2007. évre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dékány, György (2007) Az intranazális Rhinolight fototerápia és annak költséghatékonyságának összehasonlítása az allergiás rhinitisben általánosan alkalmazott gyógyszerekével. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

E

Elek, János (2007) Stratégiaváltás szükségessége a Kamilla Patika vezetésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Földesi, Dr. Irén (2007) Strukturaátalakítás egy súlyponti kórház szemszögéből avagy a túlélés lehetőségei 2007. április 1. után. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hargitainé Kolozsi, Beatrix (2007) Finanszírozási források az alkalmazott controlling rendszer kimutatásában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hrabovszky, György (2007) Dolgozói elégedettség a Réthy Pál Kórházban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

R

Radics, Dr. Sándor (2007) Gasztroenterológiai rehabilitáció létjogosultsága az egészségügyi reform és a kórház ágystruktúra átalakításának tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Réthy, Borbála (2007) Egészségügyi befektetés és annak megvalósíthatóságának terve. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sasi, Dr. Viktor (2007) Egy beruházás szakmapolitikai jelentősége és működtetésének várható eredménye - avagy a SZTE II. számú Belklinika Invazív Kardiológiai Részlegének fejlesztése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Somlyai, Judit Eszter (2007) A költség-kontroll megvalósulása az aktív fekvőbeteg ellátás finanszírozásában a Réthy Pál Kórház-Rendelőintézet példáján keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szamosvári, Szabolcs (2007) A gyógyszerreklám lehetőségei és veszélyei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tekse, Dr. István (2007) Humán erőforrás gondok itthon és az unióban. Kérdőív: Marad-e még orvos hazánkban 5-10 év múlva? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Dr. Gábor (2007) Invazív mátrix-rendszer kialakítása és hatása a humánerőforrás-gazdálkodásra a Bajai Kórházban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Törökné Dr. Várkonyi, Katalin (2007) A háziorvosok, mint a kórház beszállítói - elégedettségi vizsgálatok az Irányított Betegellátási Rendszerben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zakáné Seres, Mónika (2007) A gyermekek után járó szociális ellátások bemutatása, különös tekintettel Balástya Községre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

É

Érdes, Beáta (2007) Egy egészségügyi intézmény funkcionális privatizációja. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 23. 21:54:27 CEST.