Item where specialization "családjogi szakjogász" and date of item 2019

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: F | G | M | P | S | V
Number of items: 8.

F

Falusi, Henriett (2019) A családi életciklusok sajátosságai és azok normatív kríziseinek bemutatása. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gondáné dr. Paragi, Ildikó (2019) A kiskorú és a továbbtanuló nagykorú gyermek tartására vonatkozó szabályok újdonság jellege, a módosulás lehetséges indokai, és jelentősége. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Gőgh, Csilla (2019) A gyermekek jogai az Európai Unió és az Európa Tanács jogforrásaiban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

M

Makra, Zsuzsanna (2019) Kapcsolattartás, váltott gondoskodás, gyermekmeghallgatás. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Márkiné dr. Igriczi, Hajnalka (2019) A pszichológus szakértő szerepe a családjogi perekben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pálfi, Edit Erzsébet (2019) A bontóperek gyakorlati kérdései az ügyvéd és a felek oldaláról. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sinkó, Dorina (2019) Gyermeki jogok, szülői felügyelet és kapcsolattartás szabályai. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Gabriella (2019) Családjogi erek az új Polgári Perrendtartásban első tapasztalatok a járásbírósági perrendben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 16. 08:46:17 CEST.