Item where specialization "andragógia" and date of item 2016

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | D | F | G | K | L | M | O | R | S | V | Z | Á | É
Number of items: 30.

B

Baksa, Bernadett (2016) Les évenement culturels dans le Sud de la France. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Baranyi, Renáta (2016) A tanulási eredmények alkalmazásának gyakorlata Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Beliczai, Györgyi (2016) A tréningmódszer a csoportvezető szemszögéből. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Beszédes, Viktória (2016) A felnőttképzési rendszer Szerbiában, különös tekintettel a Vajdaságra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

D

Domán, Adrienn (2016) A mozgáskorlátozott személyek munkaerő-piaci helyzete. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fábiánné Laczó, Mária (2016) A felnőttképzést kiegészítő tevékenységek rendszere Békés megyében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

G

Görbe, Roland (2016) Változásmenedzsment kihívások a felnőttképzési szervezetekben az új szabályozás hatására /2013. LXXVII. felnőttképzési törvény hatása/. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kanyó, Kinga (2016) A közösségi oldalak és a személyiségkomponensek kapcsolata az Y és Z generációban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kaszás, Gábor (2016) Sajtópolitika Magyarországon a szocialista diktatúra idején. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Király, Ferenc (2016) Korszerű tanítási-tanulási módszerek a felnőttképzésben. A módszerek felhasználásának lehetőségei az időskorúak tanulásában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Kinga (2016) Kecskemét testvérvárosi kapcsolatai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Diána Éva (2016) Önszabályozó tanulás és memóriafejlesztés felnőtt korban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lizon, Loretta (2016) „Kiút az állástalanságból?” A foglalkoztatást segítő fejlesztési programok és a munkaerő-piaci folyamatok összefüggései a Dél-alföldi régióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Magyarné Városi, Piroska (2016) Tanulószervezetek és az egész életen át tartó tanulás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mikes, Irén Nelli (2016) Olaszország viselkedéskultúrája és protokollja. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Miklós, Péterné (2016) Ifjúsági munkanélküliség Európában és Magyarországon - okok és kezelési módok. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

O

Orosz, Alexandra (2016) Egy szebb élet lehetősége - lépésről lépésre egy szandaszőlősi tanodában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Radvánszki, Előd (2016) A szubkultúrák és a mainstream kultúra hatásai a média górcsövén keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ravasz, Enikő Edit (2016) A munkahelyi konfliktuskezelést támogató kompetenciák fejlesztése a Talentum Alapítványnál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ravasz, Enikő Edit (2016) A munkahelyi konfliktuskezelést támogató kompetenciák fejlesztése a Talentum Alapítványnál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sarnyai, Mónika (2016) Andragógiai kompetenciák szerepe az emberi erőforrásfejlesztésben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szvitan, Attila (2016) Fertőd és az Esterházyak. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szántó, Anna Mária (2016) 5-8. osztályos felkészítő képzések tapasztalatai a sarkadi kistérségben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szénási, Anita (2016) Felnőttképzési szervezetek működésének integrált, összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Bence (2016) A Csabagyöngye Kulturális Központ és a Szent-Györgyi Albert Agóra közművelődési tevékenységeinek összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Dóra (2016) A nonprofit szervezetek marketing és PR tevékenysége. A Gyermekrák Alapítvány és a Friedens Kinder Alapítvány marketing és PR tevékenysége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Veszelovszki, Anikó (2016) Csongrád Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Záborszky, Magdolna (2016) Innováció a nyelvtanulásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Árvai, Mara (2016) Adult learning and Youthpass. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

É

Égető, Viktória (2016) A kávé és a kávéházak története. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. március 29. 13:57:12 CET.