Item where specialization "Európa tanulmányok" and date of item 2005

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | D | F | G | H | K | M | N | P | R | S | T | V | Z
Number of items: 48.

B

Balogh, Ildikó (2005) A mezőgazdasági vállalkozások forrásösszetétele a csatlakozás tükrében (Orosháza kistérségben). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Balázs, Enikő (2005) A francia tengerentúli megyék helye és szerepe az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Baráth, Nándor (2005) A napenergia hasznosítása. Energiagazdálkodás és környezetvédelem az Európai unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bihari, Krisztina (2005) A magyar munkaerőpiac helyzete a csatlakozás tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bogácsi, Attila (2005) Egy sikeres Európai Uniós pályázat, a menedzsment feladatai elméleti és gyakorlati megközelítésben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csala, Károly (2005) HACCP és ISO minőségmenedzsment integrált dokumentációs és folyamatmodellje. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csamangó, Szilvia (2005) Az euró bevezetésének tapasztalatai. Magyarország csatlakozása az eurózónához. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csányi, Ildikó (2005) A közösségi foglalkoztatáspolitika érvényesülésének első lépései Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

D

Darabos, Orsolya Katalin (2005) Az Európai Unió támogatási programjai a települési önkormányzatok szolgálatában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dobó, Beatrix (2005) A Homokháti Kistérség jelentősége a dél-alföldi tanyavilág fejlődésében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Domonkos, Adrienn (2005) Fogyasztóvédelem az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fekete Nagy, Borbála (2005) A Dél-alföldi régió agrárvállalkozásainak lehetőségei az EU-s támogatások elérhetőségének szempontjából. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Feró, Angelika (2005) A dán ifjúságpolitika Európai Unión belüli sajátosságai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fridrich, dr. Márta (2005) Nemzetközi stratégia helyi érvényesítési lehetőségei, különös tekintetel az ipar-felsőoktatás kapcsolatára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Földi, Mónika (2005) A projektmenedzsment gyakorlati oldala. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gali, Tímea (2005) A szolgáltatásmarketing sajátosságai a légi utasszállításban a Malév példáján keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Galló, Linda (2005) Arculat a médiában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gerl, Szandra (2005) Németország érdekei az Európai Unióban különös tekintettel a keleti bővítésre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gesztes, Olympia (2005) Az iskolán kívüli ifjúsági képzések a lisszaboni stratégia tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gulyás, Szilvia (2005) Az Európai Beruházási Bank és a Kereskedelmi és Hitelbank Rt együttműködési vetületei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Halmos, Helga (2005) Dél-alföldi Regionális Programozás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kecskeméti, Andrea (2005) A Humánerőforrás-fejlesztés Operatív Program megvalósulása Magyarországon és az Európai Unió más tagállamaiban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kertész, András (2005) Informatikai stratégiaalkotás a vállalati stratégia menedzsmentben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Anita (2005) Kutatás-fejlesztési és innovációs programok - Magyarország számára hasznosítható tanulságok ír és finn példák alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Ivett (2005) Az autóiparhoz kapcsolódó szolgáltatások stratégiai és működési kereteinek megváltozása az európai uniós csatlakozás eredményeképpen. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovácsné Nagy, Orsolya (2005) Az uniós tagság következménye a magyar közlekedéspolitikára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kúsz, Tibor (2005) A Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség feladata a Regionális Operatív Program megvalósításában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Magyar, Mónika (2005) A magyar kis- és középvállalakozások helyzete, vállalkozásfejlesztési törekvések, kihívások és lehetőségek az EU-csatlakozás tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Makkai, Kinga (2005) Montenegró, és az Európai Unió turizmusának bemutatása és összehasonlítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Alexandra (2005) Fogyatékossággal élő emberek az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagyné Molnár, Margit (2005) Az Európai Uniós csatlakozás okozta változások mikro szintű menedzselése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Patakiné Sziveri, Ildikó (2005) ÁFA változások a csatlakozás után. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Petrikné Zseni, Andrea (2005) Idegennyelvi politika az EU és Magyarország dimenziójában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Polgárné Nagy, Katalin (2005) A kender termesztése és ipari felhasználásának új irányai az Európai Unió egyes tagállamaiban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rasztik, Milán (2005) A magyar húsipar helyzete az Európai Unió piacán, a PICK Szeged Rt. példáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sarok, Anita (2005) Az Európai Unió szociális biztonsági rendszere, érvényesülése a magyar jogrendszerben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sebőkné Császár, Anikó (2005) Az Európai Unió kutatás-fejlesztési politikája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Somhegyi, Gábor (2005) Az Európai Unió regionális politikájának alakulása a csatlakozások tükrében - A "magyar farkaskölyök" útja a "kelta tigris" nyomában -. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi, József Viktorné (2005) A geotermikus hőszivattyú makrogazdasági kérdései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sziráki, Miklós (2005) A közös közlekedéspolitika hatása a közforgalmú autóbuszközlekedésre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szögi, Krisztina (2005) Környezetvédelmi politika az uniós szabályok tükrében, a Tisza Volán Rt-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szöginé Szekeres, Szilvia (2005) Az Európai Unió regionális politikájának megközelítése a Gazdasági Versenyképesség Operatív Programján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tari, Csaba (2005) Az Európai Monetáris Unió. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tátrainé Tari, Gizella (2005) Az Európai Unió regionális politikájának magyarországi kapcsolódásai különös tekintettel a SAPARD előcsatlakozási alapra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vargáné Fehér, Barbara (2005) A Széchenyi Vállalkozásfejlesztési Program. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Virág, Zsuzsanna (2005) Agrárstratégiai elemek a dél-kelet-magyarországi Eurorégióban a csatlakozás időszakában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Várkonyi, Alexandra (2005) A kohéziós politika 2007-2013-ig tartó programozási időszakának reformja. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zsilák, Tünde (2005) Az elektronikus kereskedelem lehetőségei az Európai Unióban és Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. március 29. 09:02:58 CET.