Item where specialization "Európa tanulmányok" and date of item 2002

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | D | G | H | K | O | S | T
Number of items: 15.

A

Antal, Klára (2002) Tájékozódási lehetőségek az Európai Unióról Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dobó, Ildikó (2002) Az európai uniós irányelvek érvényesülése a magyar villamosenergia szektorban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gonda , Gabriella (2002) A magyar környezetvédelmi szabályozás helyzete az EU csatlakozás folyamatában: Különös tekintettel a hulladékgazdálkodásra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gulyás, Anett (2002) Az Európai Unió oktatáspolitikája és annak lehetséges magyarországi hatásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Horváth, Gyöngyi Gitta (2002) Dél-alföldi régió turizmusfejlesztése az EU-csatlakozás tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kardos, Csaba (2002) A kis- és középvállalkozások (KKV) gazdasági kohézióját szolgáló Phare programok Magyarországon (felhasználási lehetőségek, tapasztalatok, aktuális kérdések). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsor, Erika (2002) Az Európai Unió audiovizuális politikája és a magyar médiatörvény jogharmonizációja. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

O

Orbán, Botond (2002) Az Európai Unió regionális politikájának aktuális problémái. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Szabó, Annamária (2002) Magyarország felkészülése a gazdasági és monetáris unióban való részvételre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Zoltán (2002) Magyarország Európai Uniós csatlakozásának szerepe a magyar mezőgazdaság helyzetének alakulásában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó , Dr. Andrea (2002) Az EU és a Duna-Körös-Maros-Tisza Eurorégió (DKMT) vasútpolitikai fejlesztési lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabóné Sándor, Krisztina (2002) A PHARE programok és projektek a mezőgazdaság szemszögéből. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szaszákné Tóth, Judit (2002) A magyarországi turizmus fejlesztésének prioritásai az európai uniós csatlakozás tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szollár, Zsuzsanna (2002) Magyarország és a Strukturális Alapok fogadása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tóth, Nóra (2002) A kis- és középvállalkozások helyzete Magyarországon és az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. március 29. 03:29:09 CET.