Item where specialization "ápoló" and date of item 2006

Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators["Update/Views:group_separator" not defined]No Grouping
Jump to: B["Update/Views:jump_separator" not defined]C["Update/Views:jump_separator" not defined]H["Update/Views:jump_separator" not defined]M["Update/Views:jump_separator" not defined]S["Update/Views:jump_separator" not defined]T
Number of items: 10.

B

Bakos, Mária (2006) Az elmebetegek megítélése nem pszichiátriai osztályon dolgozó ápolók szemszögéből. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Baranyi, Anikó (2006) Schizophreniában szenvedő kliens ápolása és rehabilitációja a gyakorlatban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csókás, Anett (2006) Az addiktológiai kezelés hatása az alkoholbetegekre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hodossy, Mónika (2006) Varicellás beteg ápolása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Mihályné (2006) Az ápoló szerepe a glaucomás betegségben szenvedő kliens gondozásában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Héjja, Márta (2006) Megvalósul-e az elmélet és gyakorlat integrációja a levelező tagozatos ápolók képzésében? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Molnár, Éva (2006) A szívbeteg gyermek ápolási problémáival összefüggő tájékoztatás jelentősége a szívműtéten átesett gyermeknél és szüleinél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Szabó, Léna (2006) Az ápoló szerepe a glaucomas betegek ápolásában és a helyes egészségmagatartás kialakításában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sóbujtó, Judit (2006) Az ápoló szerepe a kényszerbeteg magatartásterápiájában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tóthné Magyar, Éva (2006) Akut Stroke-tól a rehabilitációig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. július 23. 17:43:12 CEST.