Item where specialization "általános és igazságügyi mediátor" and date of item 2018

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | D | G | H | K | L | M | N | P | S | T
Number of items: 23.

B

Balajthy, Dr. Bernadett Katalin (2018) Mobbing és mediáció. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh, Ildikó (2018) Nő-Köz-Pont Kisharsányban : családi mediációs tevékenység bevezetése. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh, Tünde (2018) Mediáció a gyermekvédelemben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Bencsik-Pertl, Réka (2018) A mediáció gyakorlati jelentősége a család- és gyermekjóléti szolgálatok mindennapjaiban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

C

Czibolya, Dr. Ágnes (2018) A mediáció alkalmazásának lehetőségei a gyermekvédelemben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dávid, Beáta (2018) Asszertív kommunikáció és mediáció, mint a konfliktuskezelés lehetséges módszerei. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gacsályi, Andrea (2018) A mediáció helye és alkalmazhatósága a polgári peres eljárásokban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hidasi, Gabriella (2018) Generációk közötti konfliktusok a munkaerőpiacon és ezek megoldásának alternatív módszerei különös tekintettel a mediációra. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

K

Klein, Dr. Mariann (2018) A mediáció és a közjegyzői tevékenység kapcsolata. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kováts, Norbert (2018) Büntetőügyi mediáció. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kováts-Szamosszegi, Valéria (2018) Büntetőügyi mediáció. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kőszegi, Mónika (2018) A mediáció lehetősége a gyermekvédelemben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lapohos, András (2018) Családi Mediáció : Legfontosabb Szempontok. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Mocsai, Zsuzsanna Eszter (2018) Szemtől szembe, mediáció a büntetőügyekben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Máhig, Blanka Júlia (2018) Interkulturális konfliktushelyzetek a munkahelyen. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Erzsébet (2018) A családi konfliktusok kezelésének módjai az emberi civilizáció fejlődése során. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

P

Petrik, Zsuzsanna (2018) A kamaszmediáció alkalmazása a gyermekvédelem rendszerében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Pintér, Gabriella (2018) Gazdasági mediáció. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Pozsgainé Avramucz, Erzsébet (2018) Büntetőügyi mediáció a magyar jogrendszerben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

S

Soós-Görgényi, Dr. Klára (2018) A mediáció és egyéb konfliktuskezelési eszközök a munkajog területén; a kötelező egyeztetés a munkaügyi perekben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szalai, Eszter (2018) Esetelemzés a mediáció tükrében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tomasev, Marinné (2018) Konfliktuskezelés és alternatív vitarendezés lehetőségei az iskolában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Török, Dr. Gabriella (2018) Melyik jobb? Érvek és ellenérvek a munkahelyi külső és belső mediációval összefüggésben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 24. 14:14:47 CEST.