Item where faculty "Faculty of Music" and date of item 2013

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: C | D | H | K | L | N | P | S | T | V
Number of items: 21.

C

Csiba, Judit (2013) A bal kéz technika lényege és fejlesztése a vonós gyakorlatban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dénes, Gabriella (2013) A tanár empatikus készségének szerepe a hatékony tanítási-tanulási folyamat kialakításában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hohl, Zsuzsanna (2013) Az ideális gordonkahang. A helyes hangképzés kialakítása, fejlesztés alsó-és középfokon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horányi, Ákos (2013) A kürttanítás módszertani kérdései a zeneiskolában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Klucsik, Noémi (2013) A korszellem hatása a zeneoktatásra az ötvenes évektől napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kollárik, Bernadett (2013) A tánc, mint zenei műfaj alkalmazásának módszertani lehetőségei a zongoraoktatásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Komlódi, Ágnes Barbara (2013) A zenetanítás szerepe az iskola előtti és kisiskolás korban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Gabriella (2013) Lehetőségek a speciális bánásmódot igénylő tanulók alapfokú gitároktatásában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kálmán, Zita (2013) A zenei tehetség természete. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lukacz, Anikó (2013) A zenetanár, mint művész és nevelő. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Gerda (2013) A zenész növendék személyiségproblémái. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Perczel, Tamás (2013) A fúvástechnika fejlesztésének lehetőségei Stamp, Colin, Quinque és Maggio trombitaiskolái alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pothárn, Margit Tímea (2013) A gyakorlás művészete. A tanár szerepe a hatékony gyakorlási metódus kialakításában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sajermann, Dániel Viktor (2013) Alapkövetelmények a Korszerű Brácsoktatásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Simon, Balázs (2013) A fúvástechnika fejlesztésének lehetőségei Colin, Maggio, Stamp trombitaiskolái alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Steingárt, Renáta (2013) Hegedűjáték és lélektan A pódiumkészség fejlesztése az alap-, közép- és felsőfokú hegedűtanításban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Éva (2013) A lámpaláz és kezelése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szamosközi, Beáta (2013) Az oboatanítás és - tanulás a fejlődéstani, motivációs és életkori sajátosságok aspektusából. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szegedi, Tamás (2013) A zenei tantervek gyakorlati megvalósulása alap- és középszinten. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tóth, Tamara (2013) A barokk billentyűs zene stílusos előadásának lehetőségei a zongoratanításban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Ferenc (2013) Zenei tehetség. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 25. 09:02:26 CEST.