Item where department "Szociálpedagógus-képző Tanszék" and date of item 2021

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Number of items: 25.

Balla, Mihály (2021) Fiatalkorban kialakuló szerhasználat és a család kapcsolata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Balog, Szofi (2021) Az állatok alkalmazhatósága az iskolai mentálhigiénés munkában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bartolák, Andrea (2021) A kollégiumi nevelőtanár megváltozott szerepe. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Bognárné Kántor, Beáta (2021) Életkezdési lehetőségek állami gondoskodásból kikerülő fiatalok életében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fazekas, Vanessza (2021) Az IKT- eszközök használata és hatása a családokban és az óvodákban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fucsku, Vivien (2021) „Amit eddig bizonyítottam a munka világában és a munkahelyemen az most semmivé vált egy pillanat alatt” : munkanélküliség a pandémia idején. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gröschl, Vivien Loren (2021) A XXI. századi underground szubkultúra és a devianciák összefüggései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Jenei, Klára (2021) A szociális háló életképei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kaldenecker, Dóra (2021) A COVID-19 vírus és a járvány hatásai a gimnazista tanulók mentális egészségére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kalla, Viktória (2021) A romák iskolai integrációja Kiskőrösön. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kanyó, Virág Barbara (2021) Művészetterápia fiatalkorú szenvedélybetegekkel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Keller, Emese (2021) Óvodáskorú gyermekek gyászfeldolgozása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kis, Annabella Regina (2021) A család hatása a személyiségfejlődésre : nevelési stílusok, modern trendek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Ibolya Brigitta (2021) A kollégiumi tanulás lehetőségeinek vizsgálata. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Klóze, Ágnes (2021) Gondatlanságból bekövetkezett gyermekhalál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kormányos, Réka Bianka (2021) A Waldorf pedagógia jelentősége az oktatási rendszerekben a XXI. században. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kérdő, Alexandra (2021) Válás következtében megváltozott családi kapcsolatok hatása a gyermek személyiségfejlődésére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kőrös, Eszter Annamária (2021) A pszichiátriai és szenvedélybetegek szociális ellátása a kecskeméti Rév Szenvedélybeteg-segítő Szolgálatnál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Gábor (2021) A pályaorientáció és mentálhigiéné lehetőségei kollégiumban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Rokolya, Szilvia (2021) A helyi szociális intézmények bemutatása: Szank. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szekeres, Szabolcs (2021) A kollégium családpótló funkciója : gyermekvédelem a kollégiumban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szöllősi, Patrícia (2021) A gyermeklét átalakulása. A tömegkommunikációs eszközök és közösségi oldalak hatása a „Z generációs” általános iskolás gyerekekre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Turánné Lippai, Krisztina (2021) A romák helyzete és integrációja Magyarországon - különös tekintettel a szanki Bari shej program tanulságaira. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Petra (2021) A családi nevelés hatása a 20-30 éves korosztály nevelésről alkotott képére, azzal kapcsolatos attitűdjeire. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vén, Vivien (2021) A szakellátásban nevelkedett gyermekek élethelyzete, életcélja és jövőképe. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2023. október 4. 08:06:04 CEST.