Item where department "Statisztikai és Demográfiai Tanszék" and date of item 2018

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | G | K | M | P | S | T
Number of items: 11.

B

Bakos, Szabina (2018) A családok helyzete a női szerepváltozások tükrében, nemzetközi kitekintéssel : a dolgozó nő kialakulása és helyzetének vizsgálata az elmúlt 150 évben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Banka, Bence (2018) Társadalomstatisztikai kimutatás a Magyar sportról nemzetközi viszonylatban, különös tekintettel a vízilabdára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bikár, Angéla (2018) A vajdasági magyarság statisztikai szemmel - különös tekintettel a konzuli érdekvédelemre és kapcsolattartásra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Borossebesi, Szimonetta Ivett (2018) Spanyolország a XXI. században és a nemzeti kérdés az adatok tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gonda, Judit Ilona (2018) A vállalkozások öröklődésének statisztikája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kálmán, Orsolya (2018) Szegénység az Európai Unióban, különös tekintettel Magyarország helyzetére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Molnár-Kis, Denissza (2018) A közfoglalkoztatottak helyzete a társadalomstatisztikai és demográfiai adatok tükrében Bács-Kiskun megyében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Patócsné Mészáros, Beáta (2018) Családtörténeti kutatások. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Szabó, Rita Nikoletta (2018) Demográfiai helyzetjelentés a mai Magyarországról – az országból történő elvándorlás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Trócsányi, Gábor László (2018) Közlekedésbiztonság Magyarországon és az Európai Unió közlekedéspolitikai intézkedései a számok tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Török, Alexandra (2018) A történelmi Magyarország népesedési sajátosságai a török korban (1526-1718). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 20. 13:08:17 CEST.