Item where department "Statisztikai és Demográfiai Tanszék" and date of item 2009

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | G | H | I | K | L | M | N | O | P | R | S | T | V
Number of items: 43.

A

Antovszki, Magdolna Alíz (2009) A fiatalkorúak által elkövetett bűncselekmények Békés megyében az igazságügyi statisztikai adatok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Arnold, Zsanett (2009) Lakásviszonyok, lakáshelyzet, lakásélet-minőség ma; nemzetközi összehasonlításban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

B

Babos, János (2009) A gyermekek egymás közötti iskolai agressziója csökkentésének lehetőségei egy Budapesten, 13-15 éves iksolás tanulók körében végzett reprezentatív kutatás adatainak tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bacsó, Kincső Judit (2009) Betegjogok érvényesülése a gyakorlatban empirikus felmérés alapján és betegelégedettségi mutatók, nemzetközi kitekintéssel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bakai, László (2009) A világ népességének alakulása a technika fejlődésének tükrében az ókortól napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bencze, Aneta Márta (2009) Az oktatásügy helyzete a mai Magyarországon a statisztikai adatok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bodnárné Garamvölgyi, Aranka (2009) A munkanélküliség hatása a családok életére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bozsák, Brigitta (2009) Magyarország népesedéstörténetének demográfiai adatai a 17-18. századból. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bácsi, Attila József (2009) Életszínvonal és megélhetés a mai Magyarországon a jövedelmek és a statisztikai adatok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bártfay, Éva (2009) Családok helyzete. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Báthori, Anna (2009) Környezetkárosító bűncselekmények napjainkban a statisztika tükrében Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csonka, Sándor (2009) Csángó magyarok demográfiai elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

D

Demkó, Péter (2009) A kultúra helyzete Magyarországon a társadalom statisztikai adatok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gerecz, Nóra (2009) A magyar közoktatás helyzete 2002 és 2006 között. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Göttli-Könyves, Kinga (2009) Magyarok Kanadában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Havrán, Dr. Ákos (2009) A munkanélküliség kérdése a pályakezdő diplomások körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hazai, Gábor (2009) Lakásviszonyok, lakáshelyzet, lakásélet-minőség ma, nemzetközi összehasonlításban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hingyi, Emese (2009) A munkaerőpiac változásai és a fiatal munkanélküliek a társadalomstatisztikai adatok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Holler, Attila (2009) A csepregi járás népesedéstörténete (1876-1950). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Eszter Mária (2009) Bűnözés Magyarországon, különös tekintettel a női és fiatalkori bűnözésre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hódi, Éva (2009) Életszínvonal, megélhetés és változó életkörülmények a mai Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

I

Igaz, Rita (2009) Családi együttélési formák változása Magyarországon a rendszerváltástól napjainkig-különös tekintettel a házasságkötések,élettársi kapcsolatok,csonka családok és a válások számában bekövetkezett változásokra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kovács, Katalin (2009) A Magyarországon elkövetett öngyilkosságok elemzése a rendszerváltástól napjainkig – különös tekintettel az elkövetők személyiségére és az elkövetés módjára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

L

Laluska, Eszter Rita (2009) A gazdasági bűncselekmények adatai a mai Magyarországon az igazságügyi statisztikai adatok alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Leány, Anikó (2009) A kiskunmajsai, a győri és a fehérgyarmati kistérségek demográfiai- és társadalomstatisztikai bemutatása, fejlődési irányaik. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Molnár, Ernő (2009) A közlekedési balesetek alakulása Magyarországon az igazságügyi adatok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Adrienn (2009) Munkanélküliség Pest megyében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Adrienn (2009) Halálbüntetés az adatok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Anett (2009) A családon belüli erőszak statisztikai adatok tükrében Magyarországon, napjainkban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Neparáczki, László (2009) Közúti közlekedési balesetek alakulása a Makói Rendőrkapitányság illetékességi területét átszelő 43.-as főközlekedési ( E-68 ) úton – különös figyelemmel - Románia és Bulgária Európai Unióhoz történő csatlakozását követő időszakban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nyőgéri, Zsolt (2009) Az Európai Üzemi Tanács statisztikai adatok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

O

Ottlakán, Anna Noémi (2009) A foglalkoztatottság növelése és a munkanélküliség csökkentése a statisztikai adatok tükrében az ezredfordulótól napjainkig Magyarországon és az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Petri, Annamária (2009) Szegénység Magyarországon - különös tekintettel a hajléktalanságra - a Hódmezővásárhelyen működő hajléktalanokat ellátó intézmény példája alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Ragány, Mihály (2009) Mai magyar színházi körkép a társadalomstatisztikai adatok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ruzsa, Nikoletta (2009) Az elítéltek igazságügyi statisztikai adatai Magyarországon napjainkban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sipos, Judit Rita (2009) A kisebbségek helyzete a mai Magyarországon az adatok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Steiner, Zsolt (2009) A közlekedési balesetek alakulása az igazságügy tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabados, Éva (2009) A munkanélküliség alakulása Magyarországon a rendszerváltás után. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sztana, Zoltán (2009) Ittas vezetés, útfenntartásra fordított összegek és a közúti balesetek. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szántó, Armand László (2009) A magyar katonai ügyészség az igazságügyi statisztika tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tar, Edit (2009) Magyarország népesedéstörténete. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Natália (2009) A modern kommunikációs eszközök (mobiltelefon, számítógép) alkalmazása és hatásai hazánkban, nemzetközi statisztikai kitekintéssel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vincze, Tamás Gábor (2009) A bűnüldözés és a büntetés-végrehajtás helyzete napjainkban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 19. 07:13:54 CEST.