Item where department "Statisztikai és Demográfiai Tanszék" and date of item 2006

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | D | F | G | I | K | L | M | N | S | T | V | Z
Number of items: 28.

A

Alpek, Gábor (2006) Sopron népességtörténete. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

B

B. Nagy, Judit (2006) Jövedelmi és megélhetési viszonyok Magyarországon (különös tekintettel a Központi Statisztikai Hivatal adataira). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Baráth, Krisztina (2006) Az oktatásügy helyzete, továbbfejlődése a magyar iskolarendszerben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bohács, Gábor (2006) Munkanélküliség a statisztikai adatok tükrében a mai Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dobó, Annamária (2006) A pártfogó felügyelői tevékenység a statisztikai adatok tükrében a mai Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dogossyné Tóth, Tímea (2006) A kultúra helyzete, tágabb- és szűkebb értelemben, számok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Forró, Dániel (2006) Pályakezdő fiatalok munkaügyi statisztikai adatai a mai Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Frányó, Dániel (2006) Gazdasági bűncselekmények Csongrád megyében napjainkban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gervain, Eszter (2006) A burgenlandi magyarság demográfiai és jogi helyzete 1920 és 2001 között. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gál, Zsuzsa Annamária (2006) Létavértes lakossága a társadalomstatisztikai adatok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

I

Inczédy, Zsolt (2006) Munkanélküliség az elmúlt évtizedben, a magyarországi foglalkoztatottsági mutatók tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kalmár, Brigitta (2006) A zsidóság demográfiai változásai a XX. században, különös tekintettel a magyar zsidóságra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kerekes, Mónika Anett (2006) Békés megye lakásstatisztikai adatai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kárai, Csaba (2006) Lakáspolitikai koncepciók az 1950-es évektől a rendszerváltásig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

L

Laskay, Csaba (2006) Vélemények az állampolgárok saját anyagi és az ország gazdasági helyzetéről, a jövőbeli kilátásokról. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Monori, Henrik (2006) Munkanélküliség napjainkban Magyarországon és az Európai Unióban a statisztikai mutatók tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Muhi, Zoltán (2006) Vajdasági demográfia, különös tekintettel a délvidéki magyarság lélekszámcsökkenésére és a nemzetiségi helyzetképre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

N

Németh, Csilla (2006) Munkanélküliség 2005. januárjától napjainkig Jász-Nagykun-Szolnok megyében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Zoltán (2006) A munkanélküliség adatai Kiskunhalason és térségében napjainkban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Szigeti, Béla (2006) Lakásviszonyok Magyarországon a KSH adatainak tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tagai, Károly (2006) Fiatalkorú bűnözés statisztikája Békés Megyében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Ágnes (2006) Elkeserítő demográfiai trendek hazánkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vadász, Dóra (2006) Családon belüli erőszak Magyarországon napjainkban a statisztikai adatok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Viktor (2006) Lakásárak társadalomstatisztikai összefüggései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vass, Gergely (2006) Magyarország és az Egyesült Államok lakásviszonyai, különös tekintettel Szeged és Toledo város adataira. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vitéz, Lilla Ernesztina (2006) A munkanélküliség Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében napjainkban a statisztikai adatok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zsígó, Balázs (2006) Az igazságügyi statisztika elemzése, különös tekintettel a vagyon elleni bűncselekményekre a rendszerváltás utáni Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zélity, László (2006) A büntető törvénykönyv és a büntetőeljárási törvény 2000. év utáni módosításainak hatása az egységes rendőrségi és ügyészségi bűnügyi statisztikára országos és Csongrád megyei bűnüldözési adatok felhasználásának elemzésével. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 19. 05:57:52 CEST.