Item where department "Polgári Jogi és Polgári Eljárásjogi Tanszék" and date of item 1989

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | D | F | G | H | K | L | O | R | S | T
Number of items: 23.

B

Balla, Brigitta (1989) A polgári jogi felelősség mint a környezetvédelem egyik eszköze. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Balogh, Zoltán (1989) Nem vagyoni kártérítés rövid történeti fejlődése a jogintézmény jelene a magyar polgári jogban. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Budai, Ferenc (1989) Bizonyítás a polgári perben. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Bálint, Katalin (1989) Eszmei kár vagyoni kártérítéses ellensúlyozásának néhány kérdése a magyar polgári jogban. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Békefi, Ottó (1989) A "vállalkozói szocializmus" Liska Tibor koncepciójának rövid ismertetése és kritikája. Masters, József Attila Tudományegyetem.

C

Csermák, Erika (1989) A gazdálkodó szervezetek részvénytársasággá alakulásának jogi konzekvenciái. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Csernay, Krisztina (1989) A közös akaratnyilvánítással történő bontás. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Cserpák, Judit (1989) A szülői felügyeleti jog lényeges kérdéseinek alakulása az 1986. évi IV. törvény alapján. Masters, József Attila Tudományegyetem.

D

Dankó, Gabriella (1989) Perújítás. Masters, József Attila Tudományegyetem.

F

Fekete, Csaba (1989) A pia causától az alapítványokig - Elméleti, történeti és gyakorlati kitekintés egy érdekes jogintézmény múltjába, jelenébe és lehetséges jövőjébe. Masters, József Attila Tudományegyetem.

G

Gaál, Zsolt (1989) Magánszemélyek vállalkozásainak egyes polgári jogi kérdései. Masters, József Attila Tudományegyetem.

H

Hatházi, Éva (1989) A házassági vagyonjog intézményei. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Herjeczki, Ágnes (1989) A házassági vagyonjog gyakorlati kérdései perben és perenkivül. Masters, József Attila Tudományegyetem.

K

Kothencz, Mihály (1989) A bírói egyezség az egyező akaratnyilvánításon alapuló házassági bontóperekben. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Körtvélyesi, Mária (1989) A belátási képességgel nem rendelkező, vagy korlátozott belátási képességű személyek által okozott kárért való felelősség és a biztosítás lehetősége. Masters, József Attila Tudományegyetem.

L

Labundy, Norbert (1989) A társasági törvény hatása újonnan alakuló és átalakuló gazdálkodó szervezetekre. Masters, József Attila Tudományegyetem.

O

Oláh, Ernő (1989) Tartási, életjáradéki és öröklési szerződések egyes kérdései. Masters, József Attila Tudományegyetem.

R

Romvári, László (1989) Külföldi részvétellel alakuló korlátolt felelősségű társaság alapításának elméleti és gyakorlati problémái. Masters, József Attila Tudományegyetem.

S

Szin, Imre (1989) Kapcsolattartás szülő és gyermek között. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Szkárosi, Gabriella (1989) A perbeli bizonyítás. Masters, József Attila Tudományegyetem.

T

Talmácsi, Éva (1989) A szoftver jogvédelmének kérdései, különös tekintettel a hazai gyakorlatra. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Tigyi, Anikó (1989) A gyámság jogi problémái. Masters, József Attila Tudományegyetem.

Túri, László (1989) A gazdasági munkaközösség a társasági törvény előtt és azt követően. Masters, József Attila Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. május 2. 11:40:12 CEST.