Item where department "Pénzügytani Szakcsoport" and date of item 2005

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | E | F | G | H | J | K | L | M | N | O | P | S | T | V | W
Number of items: 49.

A

Alexej, Katalin (2005) Az önkéntes kölcsönös egészségpénztárak tevékenysége és szabályozása Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Alföldy, Gábor (2005) Az államadóság alakulása a rendszerváltás után Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Andrasek, Viktória (2005) A társadalombiztosítás Magyarországon és néhány fejlett európai országban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Bandula, Babett (2005) Nyugdíjhelyzet Magyarországon ma és holnap. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Barta Szabolcs, Tamás (2005) Az államháztartás finanszírozási igénye és a monetáris politika Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Biczók, Sándor (2005) Vállalatok kockázati tőke-befektetései innovatív vállalkozásokba. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csabai, Péter (2005) Összehasonlító magyar banktörténet. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csányi, Tamás (2005) A banki portfóliók alakulása 1990-től napjainkig, illetve ennek nemzetgazdasági összefüggései, avagy a "Bank-rendszer-változás". Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Császár, Terézia (2005) Az OBA szerepe a banki válság kezelésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csőke, Gabriella (2005) Ipari parkok adta lehetőségek mikro-, kis- és középvállalkozások számára a Dél- Alföldön. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dudás, Hermina (2005) Tanuljunk meg bank(kártyázni). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Détári, Georgina (2005) Adóharmonizáció az Európai Unióban a hozzáadottérték-adó területén, különös tekintettel a közösségen belüli adóköteles termékügyletekre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

E

Erős, Zsófia (2005) A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás rendszere Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Farkas, Veronika (2005) Az önkéntes egészségbiztosítás növekvő szerepe Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gerl, Szandra (2005) Németország érdekei az Európai Unióban különös tekintettel a keleti bővítésre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hackl, Krisztián (2005) Hogyan éljünk gazdagon az Európai Unióban? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hocsi, dr. Mária (2005) Teljesítmény volumen korlát, a kapacitás szabályozás eszköze a magyar egészségügyben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Nóra (2005) Magyarország és az Egyesült Királyság társadalombiztosítási rendszerének összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Juhász, Melinda (2005) A hitelgarancia intézmények szerepe a kis- és középvállalkozások finanszírozásában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kerekes, Attila (2005) A kockázati tőke szerepe az induló vállalatok finanszírozásában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Edina (2005) Felsőoktatás finanszírozása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Piroska (2005) Pénzügyi érdekek védelme az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kraszkó, Csilla (2005) Az életbiztosítás öngondoskodásban betöltött szerepe, mint a társadalombiztosítás negyedik pillére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kummer, Krisztina (2005) A jegybanki függetlenség elemző bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kuti, Réka (2005) A magyar egészségügy jelenlegi helyezete, finanszírozási és privatizációs lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kéri, Anita (2005) A Magyar Külkereskedelmi Bank privatizációja és tevékenysége. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lendvai, Gyöngyi (2005) Afrika és az Európai Unió kapcsolata, Botswana példáján keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Marusin, Hajnalka (2005) A jelzáloghitelezés újraélesztése hazánkban, és az FHB Rt. hitelezési gyakorlata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Morvai, Beáta (2005) A devizaalapú hitelek alakulása a magyar banki piacon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Márkus, András (2005) Az európai uniós csatlakozás hatása. Az importhoz kapcsolódó költségvetési bevételekre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, dr. Paulina (2005) Adórendszer Magyarországon, különös tekintettel a közvetett adókra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

O

Oros, Brigitta (2005) A kereskedelmi bankok szerepe a kis- és középvállalkozások finanszírozásában, különös tekintettel a K&H tevékenységére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Patakiné Sziveri, Ildikó (2005) ÁFA változások a csatlakozás után. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pintér, Edit (2005) A mikrohitelezés jelentősége a kis- és középvállalkozások finanszírozásában, különös tekintettel a Széchenyi Kártyára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Polgár, Éva (2005) A személyi jövedelemadó költségvetést alakító szerepe, avagy miért kell adóznunk? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sundji, Tünde (2005) Az államháztartási hiány és az államadóság alakulása az elmúlt évtizedben Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Károly (2005) A jövedéki adóraktárakra vonatkozó szabályrendszerek változásainak hatása a Vám- és Pénzügyőrség Dél-Alföldi Regionális Parancsnokság Területén beszedett adókra és az adókra elkövetett jogsértésekre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szujó, Anikó (2005) Mikrohitel program a mikro-, kis- és középvállalkozások finanszírozásában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Széplaki, Emese Eszter (2005) Az önálló lengyel pénzrendszer kialakítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szöginé Szekeres, Szilvia (2005) Az Európai Unió regionális politikájának megközelítése a Gazdasági Versenyképesség Operatív Programján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sánta, Krisztina (2005) Befektetési szokások piaci elemzése: az egyes megtakarítási formák jellemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sántha, Cecília (2005) A lakáspiac helyzete Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tari, Csaba (2005) Az Európai Monetáris Unió. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Terdikné Dudás, dr. Györgyi (2005) A hazai lakáselőtakarékossági rendszer bemutatása az OTP Lakástakarékpéztár Rt. segítségével. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Timár, Péter (2005) A működőtőke-import, beruházás-ösztönzés és versenyképesség. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tollné Szabó, Tünde (2005) Ausztria az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Zsuzsanna (2005) A biztosítási piac életbiztosítási ága és irányvonalai Magyarországon 2003-ban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vincze, Péter (2005) Erős árfolyam verseny gyenge versenyképesség. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

W

Wendler, Gábor (2005) A magyar állami iparpolitika a tőkés gazdaság egyes korszakaiban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. május 23. 23:05:32 CEST.