Item where department "Munkajogi és Szociális Jogi Tanszék" and date of item 2012

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | E | F | G | H | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | V | Z
Number of items: 225.

A

Apró, Szilvia (2012) A magyar családtámogatási rendszer felépítése és működésének elvei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Balázs, Gergely (2012) a munkaügyi viták rendezésére alkalmazott eljárások - különös tekintettel az alternatív vitarendezési módokra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Barbalics, Anita Klaudia (2012) A rokkantsági nyugdíj a változások tükrében és a magyar nyugdíjrendszer jövője. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Beke, Brigitta (2012) Demográfiai helyzet a mai Magyarországról, Csongrád megye demográfiai helyzetének bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Berta, Bernadett (2012) A munkaerő-kölcsönzés helyzete Magyarországon a hatályos és az új munkajogi szabályozás nyomán, különös tekintettel a jövőben felmerülő problémákra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bordás, Sándorné (2012) Családtámogatási és egyéb szociális ellátások a gyermekek után. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Budainé Kovács, Zsuzsanna (2012) A nemzeti adatvagyon törvény alkalmazása a nyugdíjbiztosítás területén. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Bódis, Péter (2012) Fegyelmi jellegű jogviszony megszüntetések a munkajogban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bönde, Eszter (2012) Baleseti rokkantsági nyugdíj. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bük, Zsanett (2012) Az állami- és a magán-munkaközvetítés összehasonlítása és szerepe a munkanélküliség csökkentésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csibrány, Anna (2012) A magyar sztrájkszabályozás problematikája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csupernyák, Csilla (2012) A házasság felbontásának jogi és pszichológiai folyamatai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

D

Darázs, Gizella (2012) Adatvédelem az adatbiztonság szemszögéből. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Deli, Mónika (2012) Jogalap nélkül felvett családtámogatási és szociális ellátások kezelésével kapcsolatos eljárások a Magyar Államkincstár budapesti és Pest megyei Igazgatóságánál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dombovári, Anita (2012) A vállalatok munkaerő toborzási kiválasztási folyamatai, és annak gyakorlati megvalósulása a Givaudan Hungary Kft példáján keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Domonkos, Enikő (2012) A családi erőszak pszichológiai kérdései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Drahos, Barbara (2012) Toborzási és kiválasztási folyamatok bemutatása a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. példáján keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dudaszeg, Ildikó (2012) Hajléktalanok a munka világában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

E

Enyedi, Tibor (2012) A nyomozó hatóságok,az ügyészség és az ügyvédség adatkezelése. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Erdei, Gyula (2012) Önkormányzati és helyi adóhatósági adatvédelem a gyakorlatban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Erősné Ubornyák, Rita (2012) A munkáltatói felmondás szabályozása és joggyakorlata, különös tekintettel a rendkívüli felmondásra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Erősné Ubornyák, Rita (2012) A munkáltatói felmondás szabályozása és joggyakorlata, különös tekintettel a rendkívüli felmondásra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Faluhelyi, Lilla (2012) Az egészségügyi dolgozók szabad munkavállalása az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Edina (2012) A gyermekek jogán járó juttatások rendszere a mai Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkasné Pintér, Klára (2012) A munkáltató kártérítési felelőssége üzemi baleset esetén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fenyődi, Tamásné (2012) Magyarország népesedéstörténete. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Finta, Csilla (2012) A munkáskizárás intézménye Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Garaczi, Vivien (2012) A távmunka elméletben és gyakorlatban Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Garamvölgyi, Máté (2012) Az eutanázia helyzetének bemutatása a magyar és a holland szabályozásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gera, Andrea Boglárka (2012) A sportolói jogállás a munkajog tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gera, Petra (2012) Az egészségbiztosítási alap kiadásainak változása 2000-2010 között. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gere, Anita (2012) A társadalombiztosítási kifizetőhelyek feladata és jelentősége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gombár, Fanni (2012) Az Egészségbiztosítási Alap bevételeinek alakulás 2000 – 2010-ig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gonda, Dominika (2012) Foglalkoztatás az egyes jogviszonyokban a rendőrségen, különös tekintettel a rendőrök jogviszonyára a Hszt. szerint. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Guld, Gáborné (2012) Szekszárd társadalomstatisztikai és demográfiai helyzete napjainkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyovai, Lilla (2012) Diákmunka hazánkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyurkó, Csilla (2012) Csongrád megyei kistérségek helyzete 1990-2012. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gyányi, Beáta Karolina (2012) A társadalombiztosítás szervezeti rendszerének alakulása napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Görbe, Ágnes (2012) A magyarországi orvosok külföldön történő munkavállalási szándékának tanulmányozása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Halászné Nagy, Katalin (2012) A családtámogatási ellátások intézményrendszere. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Harisné Asztalos, Tünde (2012) Életszínvonal és megélhetés a családok helyzetének tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Harsányi, Andrásné (2012) Gyermeket nevelő szülőt megillető ellátások a családtámogatási rendszerben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Herczeg, Anna Erzsébet (2012) Az adatvédelem szektorális kérdései a magánnyomozói munka során. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Bettina (2012) A hozzátartozókról való gondoskodás alakulása a magyar társadalombiztosítás fejlődése során. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváthné Schvarczfelder, Éva (2012) A társadalombiztosítási nyugdíjrendszer története az öregségi nyugdíj tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hérány, Judit Orsolya (2012) A munkaerő-kölcsönzés és az iskolaszövetkezet tagjai számára kínált munkalehetőségek szabályozásának bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hőger, Anett (2012) A cafeteria jogi szabályozása - különös tekintettel a gyakorlati megvalósításra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

J

Juhász, Csilla (2012) A magyar nyugdíjrendszer finanszírozásának kérdései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász Nagy, Péter (2012) Munkavédelemről általánosságban, és ágazati szinten a mezőgazdaságban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász Zoltán, Lajosné (2012) Minőségbiztosítás az egészségügyben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Jágri, Ildikó (2012) A gyermekes családok támogatási rendszere Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Jéga-Szabó, Alexandra Csilla (2012) A munkáltató kártérítési felelősségének alapjai és gyakorlata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kabai, Gabriella (2012) A kormányok és a szociális partnerek kapcsolata - Az Országos Érdekegyeztető Tanács megszüntetéséhez vezető út. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kalán, Tímea (2012) A hatósági munkaügyi ellenőrzés menete. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kanizsai, Gabriella (2012) Előzmények történeti áttekintése az Ebktv. szerinti védett tulajdonságok elméletének és gyakorlatának elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Katona, Martina (2012) A magyar egészségügy reformjai és buktatói. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Katona, Zsolt Balázs (2012) "Az adatvédelem kérdez - a joggyakorlat válaszol" : hangsúlyok a magyar joggyakorlatban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kecskés, Dávid (2012) A magyar öregségi nyugdíj kialakulása, és egy lehetséges jövőbeni reformja. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kelemen, Kitti (2012) A pályakezdő álláskeresők pszichológiai sajátosságai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kenyeres, Diána (2012) A munkaerő-áramlás folyamatainak vizsgálata a Honvédelmi Minisztérium ArmCom Kommunikációtechnikai Zártkörűen működő Részvénytársaság példáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kerekes, Anikó (2012) Coaching alkalmazása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kereszturiné Takács, Éva (2012) A gyermekek jogán járó juttatások rendszere. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kiri, Enikő (2012) A tanulmányok melletti munkavégzés, avagy a diákmunka fontossága napjainkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kissné Valcsák, Erika (2012) A magyarországi betegjogi szabályozás érvényesülése a gyakorlatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Barbara (2012) A terhességi-gyermekágyi segély, gyermekgondozási díj változásai Magyarországon és az Európai Unió családtámogatási rendszerének vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Erika (2012) A munkaerő-kölcsönzés szabályai Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Kornélia (2012) Gyógyszerellátás Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Orsolya (2012) Iskola-egészségügy. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Szilvia Zsuzsanna (2012) Közforgalmú gyógyszertárak létesítésének és működésének jogszabályi háttere Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Ágota (2012) A vállalatok toborzási és kiválasztási folyamatainak, módszereinek bemutatása egy multinacionális vállalat példája alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kozlik, Andrea (2012) Az idegenrendészet adatvédelmi kérdései. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Krebszné Szőke, Dóra (2012) A betegek jogai és érvényesítésének gyakorlata a hazai és nemzetközi eljárások szerint. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kristofóri, Péterné (2012) Családtámogatási ellátások célja, szerepe a gyermeket nevelő családok jövedelmében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kriván, Orsolya (2012) „Védett tulajdonságok” az Alkotmány és az Ebktv szerint, illetve az Alkotmánybíróság és az Egyenlő Bánásmód Hatóság gyakorlatában az új alaptörvény bevezetéséig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Krix, Gizella (2012) Ebktv: hatósági eljárások. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Krizsa, Marietta (2012) Munkanélküliség Szegeden és térségében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kulcsár, Zoltán (2012) A régi-új adatvédelmi törvény. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kun, Adrienn (2012) Munkanélküliség Magyarországon az 1990-es években és a fiatalok munkanélküliségi helyzete. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kálmán, Attila (2012) Az egészségkárosodáson alapuló nyugellátások és nyugdíjszerű rendszeres pénzellátása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kálmán, Tamás (2012) Munkáltatók és biztosítottak jogai és kötelezettségei a társadalombiztosítás rendszerében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kávássy, Tamás (2012) A flexicurity jelenség és annak jellemzői a japán munkaerőpiacon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kéri, Csilla Ibolya (2012) Atipikus munkavégzés : fókuszban a távmunka. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kéri, Judit (2012) A gyermekvállalás esélyegyenlőségi kihívásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kónya, Gábor (2012) Hatékonyságnövelés az államban, az állam által. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

L

Laczi, Adrienn (2012) A munkabér és annak egyéb elemei : törvényi szabályozás és bírósági gyakorlat. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lajkó, Zita (2012) Családbarát munkahelyek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lakatos, Hajnalka (2012) Bács-Kiskun Megye munkanélküliségi helyzete, különös tekintettel Kiskunhalason. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Laukó, Zsanett (2012) A Többcélú Kistérségi Társulások jogi szabályozása Magyarországon- Különös tekintettel a Kiskőrösi Többcélú Kistérségi Társulásra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lengyel, Edina (2012) Családok helyzete a mai Magyarországon a társadalomstatisztikai és demográfiai adatok tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lipcsei, Judit (2012) Szakszervezetek és üzemi tanácsok működése a MÁV Zrt-nél : (a munkaügyi kapcsolatok rendszere a MÁV Magyar Államvasutak Zrt-nél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lipcsei, Mátyásné (2012) A gyógyszerek árához nyújtott társadalombiztosítási támogatás rendszerének kialakulása, változásai és működése napjainkban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lovászné Sipos, Magdolna (2012) Az elöregedő magyar társadalom a demográfia és a társadalom statisztikai adatok tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lugosi, Adrienn (2012) Kecskemét a gazdasági fejlődések színtere, avagy a német autógyár hatásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Láda, Mariann (2012) A munkanélküliség és pszichológiai hatásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

László, Döniz (2012) A gyermekek jogán járó juttatások rendszere ma Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

László, Mária (2012) A Facebook az adatvédelem tükrében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Lénárt, Angéla (2012) Atipikus foglalkoztatási formák az Egyesült Királyságban és Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lénárt, Marianna (2012) Diákfoglalkoztatás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Mang, Mónika Ágota (2012) Az örökbefogadás intézménye avagy „Engem megszült egy Anya, de nem kellettem neki…”. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Marik, Alexandra (2012) Az egészségbiztosítás keretein belül folyósított pénzbeli ellátások és azok változásai a 2000-es évtől napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Marosi, Csaba (2012) Nemek közötti esélyegyenlőség. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Marton, Evelin (2012) Toborzás, kiválasztás folyamata elméletben és gyakorlatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Martonosi, Szabolcs (2012) Magyar szociális ellátórendszer. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Megyesi, Dóra (2012) Az Ebktv. szabályai és az egyenlő bánásmód követelménye megsértésének esetei - a szegregáció kérdésköre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Menyhárt, Barbara (2012) A munkaviszony megszüntetésének szabályozása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mikolka, Annamária (2012) A munkaerő-kölcsönzés története és kialakulása, magyarországi meghonosodása és terjedése a statisztikai adatok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Miszlainé Kara, Gabriella (2012) Alapvető munkaügyi ismeretek oktatása a középszintű oktatási intézményekben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mogyorós, Nóra (2012) A munkáltató kártérítési felelőssége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Alex (2012) A sztrájkjog magyarországi szabályozása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Fanny (2012) A válás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Ildikó (2012) Az egészségbiztosítás keretében folyósított pénzbeli ellátások változásai 2000-től napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mondovits, Cintia Lilla (2012) A Pick Szeged Zrt. bemutatása a munkaügyi kapcsolatok tekintetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Márk, Annamária (2012) Dél-Alföldi Régió harca a munkanélküliséggel 2007 és 2010 között. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Márta, Edina (2012) A munkanélküliség statisztikai mutatóinak változásai a 80-as évektől napjainkig a Dél-alföldi régióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Máté, Marcell (2012) A vezető állású munkavállalókra vonatkozó szabályozás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mónusné Rácz, Mónika (2012) Humán stratégiaváltás hatásai egy katonai szervezet emberi erőforrására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Móra, Emese (2012) Munkaerő-kölcsönzés, mint hárompólusú jogviszony. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Enikő (2012) A helyi társadalom összefogása a drogfogyasztás ellen. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Olga Natália (2012) Egészségügyi adatok védelme a kórházi gyakorlatban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy-Dani, Rita (2012) Munkahelyi balesetek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagyapáti, Izabella (2012) Munkaügyi konfliktusok kezelése, megoldása, érdekegyeztetés, intézményrendszere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagyné Börcsök, Jolán (2012) A közgyógyellátás rendszerének kialakulása, változása és gyakorlata napjainkban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nedeczki, Annamária (2012) A magyar családtámogatási rendszer és annak társadalmi és gazdasági hatásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nemesné Izsák, Tünde (2012) Adatvédelmi szabályok egy megyei kórház tükrében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Nyilas, Kornél Károly (2012) A foglalkoztatáspolitika eszközei, különös tekintettel az aktív eszközökre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

O

Ollár, Ádám (2012) A családtámogatási ellátások problematikája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Oláh, Ágnes (2012) A gyermeket nevelő családok szociális támogatási rendszere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Onozóné Szögi, Éva (2012) A betegségek megelőzésének lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ormándi, Beáta (2012) Foglalkoztatás másként- Az atipikus foglalkoztatások térhódítása, az egyszerűsített foglalkoztatás megjelenése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Oros, Mónika (2012) A munkanélküliség kezelésének egyik formája, a közfoglalkoztatás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pallay, Éva (2012) A gyermekek jogán járó juttatások rendszere. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Papós, Imréné (2012) Az átalakuló munkaerőpiac családokra gyakorolt hatásának vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Patyi, Tünde (2012) Az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak foglalkoztatókra kiterjedő ellenőrzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Paulik, Petra (2012) A gyermekvállalás és a munka egyensúlyának megteremtése – különös tekintettel a családbarát munkahelyekre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pelbárt, Zoltán (2012) Betekintés az önkormányzatok szociális ellátási feladataiba az adatvédelem tükrében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Pelyhe, Zoltánné (2012) Az ápolás jelentősége és színterei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Perényi, Márta (2012) "SZÉGYENLISTA" - Adatvédelmi kérdések a Hódmezővásárhely honlapján megjelent felelősséglistákkal kapcsolatban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Peszmetné Bódogh, Anita (2012) A családi pótlék szerepe a gyermeket nevelő családok jövedelmében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Petrányi, Ildikó (2012) Családbarát munkahelyek a XXI. század tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Petróczy, Fanni (2012) A nemek szerinti hátrányos megkülönböztetés elméletének és gyakorlatának bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pigniczki, Katalin (2012) A munkajogot érő kihívások : a munkaviszony munkáltató általi megszüntetésének szabályai és gyakorlata a versenyszférában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pintér, Petra (2012) Interkulturális tárgyalások. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pipicz, Tiborné (2012) A hospice ellátás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pokorny, Krisztina (2012) Családtámogatás Magyarországon és az Uniós országokban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Próbáld, Eszter Gyöngyi (2012) A kollektív szerződés hazai szabályozásának bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Puskás, Eszter (2012) A gazdasági válság hatása a munkaerő-piacra és a vállalatok HR rendszerére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pálfi, György (2012) A családtámogatás története. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pócsik, Renáta (2012) A gyógyszerellátás finanszírozása Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rabb, Szabina (2012) A távmunka kialakulása és helyzete Magyarországon, a távmunka és a bedolgozói jogviszony elhatárolása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Retkes, Zsoltné (2012) A tételes elszámolás alá eső egyszer használatos eszközök és a fekvőbeteg ellátás kapcsolata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rutai, Szabina (2012) Háziorvosi ellátás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ruzsa, Norina (2012) A munkaerő-kivándorlás, mint az egészségügy dilemmája Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rábai, Ibolya (2012) Hitelintézetek adatkezelése az adatvédelmi biztosi gyakorlatban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Rácz Csaba, Attiláné (2012) Családtámogatás Magyarországon és néhány Európai Uniós tagállamban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sanduly, Dóra (2012) A fogyatékkal élő személyek szociális ellátása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Schveibert, Eszter (2012) Az egyszerűsített foglalkoztatás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sebella, István (2012) A szenvedélybetegek társadalombiztosítási ellátása, szociális segítségnyújtás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sepsi, Brigitta (2012) Az adat kialakulásának és az adat tárolásának történeti áttekintése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Seres, Henrietta Krisztina (2012) A gyermekek jogán járó juttatások rendszere ma Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sipkovszki, Julianna (2012) Családtámogatási ellátások rendszere 2005-től napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sisák, Orsolya (2012) Családtámogatás az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Somoskövi, Beatrix (2012) A pályakezdő diplomások helyzete a magyar munkaerőpiacon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Stefánovics, Eszter (2012) Az Emberi Jogok Európai Bíróságához benyújtott perkérelmek a szolgálati nyugdíj megszüntetésével kapcsolatban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabadi, Csaba Ferenc (2012) Az öngondoskodás és az állami szerep megváltozása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Anett (2012) A munkahely szociálpszichológiai hatásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Dávid (2012) Döntőbíráskodás Magyarország, az Európai Unió és az Egyesült Államok viszonylatában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Judit (2012) Munkáltatói kárfelelősség. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Melinda (2012) A központi hitelinformációs rendszer. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Márta (2012) Munkaügyi viták Alternatív vitarendezési eszközök – Döntőbíráskodás Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Nóra (2012) A gyermeknevelés támogatása Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Viktória (2012) Egyenlő esélyek érvényesülése a munkajogban és a szociális jogban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabóné Telek, Ilona (2012) Társadalombiztosítás története és jelene. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szalkai, Bernadett (2012) A börtön, mint totális intézmény és a prizonizáció folyamata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szarvas, Áron (2012) Szociális biztonsági koordináció. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szautner, Csilla (2012) A társadalmi változások és a családpolitika hatása a gyermekvállalásra a mai Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szegő, János (2012) A munkavédelmi viszonyok, a munkabaleset, az üzemi baleset és az ebből adódó baleseti ellátások a Lux – Tex Rehabilitációs Foglalkoztató Kft.-ben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szentesi, Nikolett (2012) Prizonizáció és reszocializáció : szabadult bűnelkövetők vizsgálata a deprivációk tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szentgyörgyi, Csilla (2012) A munkáltató kártérítési felelőssége. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szentgyörgyi, Katalin (2012) A munkahelyi stressz. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szeri, Anita (2012) A megváltozott munkaképességű munkavállalók pszichológiai sajátosságai : a munkaügyi szervezet szerepe a rehabilitáció folyamatában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szijj, Andrea (2012) Kecskemét társadalomstatisztikai bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi, Balázs (2012) Az egészségturizmus helyzete Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi, Balázs (2012) Az egészségturizmus helyzete Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi, Ignác (2012) Munkaerőpiaci kihívások az Y-generáció számára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi, Veronika (2012) A nyugdíjkorhatár alakulása az elöregedő társadalmakban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szász, Judit (2012) A gyermekek után alanyi jogon járó ellátások alakulása, különösen a családi pótlék esetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szécsi, Helga (2012) Mórahalom és térségének demográfiai összehasonlítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szécsiné Csenki, Anita (2012) Üzemi baleset. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Székely, Linda (2012) Egyenlő esélyek érvényesülése a munkajogban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Székács, Diána (2012) Csongrád megye munkaerőpiaci helyzete a rendszerváltástól napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Széll, Attila (2012) A köztisztviselő fegyelmi felelőssége. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szólik, Fanni (2012) A Házasság és a Bejegyzett Élettársi Kapcsolat jogintézményének összevetése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Szilvia (2012) Egészségnyereség munkahelyi egészségfejlesztéssel kontra üzemi baleset. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sándorné Iványi, Szilvia (2012) Családtámogatási ellátások hatása a családok jövedelmére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sárosi, László (2012) Munkavédelmi veszélyek a gabonaiparban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Takács, Ildikó (2012) A gyermekvédelem alakulása, különös tekintettel a nevelőszülői ellátásra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Takács, Szilvia (2012) Gyermeket nevelő családok támogatása különös tekintettel a munkajog területén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Takó, Tamás (2012) A rendkívüli felmondás gyakorlati kérdései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tapodi, Emese (2012) A START kártya, mint foglalkoztatást elősegítő támogatás, kialakulásától napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tartott, Zsolt (2012) A közszolgálati munkajog változásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tiba, Zsanett (2012) Demográfiai helyzetjelentés a mai Magyarországról Összehasonlító elemzés Heves és Csongrád megye 2005-2009 közötti demográfiai adatairól. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tohai, Kitti (2012) Az Ebktv. elemzése különös tekintettel a zaklatásra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Trényi, Norbert (2012) A japán típusú munkaügyi kapcsolatok kialakulása, különös tekintettel a vállalati menedzsmentre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tugyiné Káré, Andrea (2012) A családtámogatási rendszer kialakulása kezdetektől napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tupcsia, Éva Mária (2012) A gyermekjogok érvényesülése a szociális jogban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Turcsik, Kármen (2012) A nők helyzete az új Munka Törvénykönyve előtt és után. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tápai, Lajosné (2012) A helyi önkormányzás változásai 1950-től napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tátrai, Orsolya (2012) A munkaviszony megszűnése, megszüntetése : a rendkívüli felmondás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Brigitta (2012) A munkaidő, különös tekintettel a munkaidőkeretre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Edit (2012) Az egészségpénztárak szerepe és jelentősége Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóthné Fuchs, Ágota (2012) A betegjogok és érvényesítésének intézményei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Török, Enikő (2012) Munkaerő-kölcsönzés hazai szabályozása és az arra vonatkozó változások az Új Munka Törvénykönyvében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Török, Gyula (2012) A munkavédelem és az üzemi balesetek a XX. század második felében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

U

Udvari, Mónika Henriett (2012) Öregségi nyugdíj. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vantara, Tünde (2012) A munkáltató kártérítési felelőssége különös tekintettel a munkahelyi balesetekre és foglalkozási megbetegedésekre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Fanni (2012) A munkaügyi konfliktusok pszichológiája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vass, Mária Borbála (2012) Az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásai, kiemelten az anyasággal járó ellátásokra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vass, Orsolya (2012) Európa legkülönösebb házassága. A francia-német tandem egyensúlyozása a második világháború végétől egészen napjainkig az Európai Unió tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Venkei, Orsolya (2012) A megváltozott munkaképességű személyek ellátórendszerének változása 2012-ben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vincze, Judit (2012) A munkaviszony megszüntetése és annak ítélkezési gyakorlata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Váradi, Enikő (2012) Alapellátás és praxisjog. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zajacz, Éva (2012) A munkaerőpiac aktuális helyzete Jász-Nagykun-Szolnok megyében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zsigmond, Anna (2012) A Magyar Posta munkaerő toborzása és kiválasztása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Zsák, Veronika (2012) A drogfüggőség, és annak ellátási rendszere : a designer drogok térhódítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Záthó, Krisztina (2012) A közfoglalkoztatás története és a Startmunka mintaprogramok alakulása a Kisteleki Kistérségben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 19. 19:19:59 CEST.