Item where department "Munkajogi és Szociális Jogi Tanszék" and date of item 2009

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | V | W | Z
Number of items: 207.

A

Andrási, Ida (2009) Karrierprogramok működéselmélete és az egyénre gyakorolt hatása a Tesco Global Zrt-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Bajer, Anita Éva (2009) Sztrájkok Magyarországon a rendszerváltástól napjainkig A VDSZSZ „gördülő sztrájkja” „Ahogyan Szegedről látják”. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bajusz, Emese Katalin (2009) A munkajog története. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bajusz, Krisztina Ilona (2009) Az atipikus foglalkoztatási formák, különös tekintettel a munkaerő-kölcsönzésre. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Barnáné Demeter, Márta Edit (2009) Gyógyszerellátás a reformok tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Barócsi, Sándorné (2009) Üzemi baleset kivizsgálása, ellátás folyósítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Becsyné Gion, Dr. Katalin (2009) Út a rendszeres szociális segélytől a „monoki modellen” át az aktív korúak ellátásáig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Berente, Ágnes (2009) A gyermekvállalás főbb problémái Magyarországon a rendszerváltástól az új évezred elejéig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bihacsyné Markó, Anita (2009) A munkavállalók különös védelme az EU-ban és a magyar munkajogban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bisztrán, Adrienn (2009) A magyar öngondoskodás sajátosságai, különös tekintettel az önkéntes kölcsönös nyugdíjpénztárakra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bordás, Tímea Amarilla (2009) A toborzás-kiválasztás folyamat a MÁV Zrt.-nél, különös tekintettel az E – Toborzásra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Borsos, Anita (2009) Az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Borsos, Edina (2009) A Munka Törvénykönyve, az Építıipari Ágazati és egy középszintő Kollektív Szerzıdés kapcsolata, összehasonlítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Botos, Marianna (2009) A magyar munkanélküli ellátórendszer sajátosságai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bozsikné Krisztin, Eszter (2009) Gyermekek jogán járó ellátások rendszere Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bozóki, Andrea (2009) A távmunka munkajogi aspektusai. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Bozóki, Imréné (2009) Munkaügyi kapcsolatok a jogi szabályozás tükrében 1988-1992. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Buchholcz, Gábor (2009) Az Európai Unió munkajoga. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Bunford, Krisztina (2009) A tipikus és atipikus foglalkoztatási formák európai tükörképe. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Buzgó, Erzsébet Mária (2009) A betegjogok kialakulása és gyakorlata Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bánffi, Melinda (2009) Az ILO és az Európai Unió jogforrásai, és azok magyar munkajogi hatásai. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Bátori, Róbertné (2009) Az egészségügyi szolgáltatásra jogosultak köre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bíró, Boglárka (2009) A gyermekek jogán járó szociális jogi ellátások, mint megélhetési forma. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bíró, Attila (2009) A munkáltató és a munkavállaló kártérítési felelőssége, a két felelősség eltérő sajátosságai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Cserős, László (2009) Az Egészségbiztosítási Pénztár megtérítési igényének érvényesítése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csuhaj, Dóra Marianna (2009) Közszolgálati jogviszony létesítése és módosítása,különös tekintettel a vezetőkre. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Csábi, Krisztina (2009) A magyar nyugellátási rendszer történeti fejlődése, átalakulása, jelenlegi szabályozása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csősz, Tamás (2009) A munkaidő, pihenőidő. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Czirok, Ildikó (2009) Munkanélküliség napjainkban a Dél-Alföldön statisztikai adatok alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Czrnkovics, Dragan (2009) Társadalombiztosítási ellenőrzési rendszerek és módszerek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Czékmány, Szabolcs (2009) Egy üzemi baleset következményei a munkáltató munkavédelmi szabályszegései következtében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Darvas, Viktória Edina (2009) Üzemi baleset bemutatása, a MÁV ZRt.-nél alkalmazott gyakorlat alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Deli, Petra Eszter (2009) A munkavállaló vétkességi alapú felelősségének problematikája, kitekintéssel a német szabályozásra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dombovári, Nóra (2009) Az üzemi balesetek társadalombiztosítási szempontból. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dudás, Ágnes (2009) A csoportos létszámleépítés gyakorlata és az outplacement megvalósulása Magyarországon napjainkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fazekas, Zsuzsanna (2009) Gyógyszertárak alapítási és működési szabályai Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fehér, Tibor (2009) A Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program (HEFOP) 1.1. A munkanélküliség megelőzése és kezelése program megvalósulása Békés megyében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fehérváriné Vorák, Tünde (2009) Korszerű ügyfélszolgálat követelményei, projekttevékenység, kommunikáció a társadalombiztosításban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Terézia Piroska (2009) Munkaerő-ellátás: toborzás és kiválasztás a MÁV ZRt-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fodor, Bernadett (2009) A Nemzetközi Munkaügyi Szervezet (ILO) működési mechanizmusa. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Frontó, Barbara (2009) A munkanélküliség alakulása békés megyében napjainkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fődi, Anita (2009) A teljesítményértékelési rendszer és alkalmazása a helyi közigazgatásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Garzó, Imre (2009) A pályakezdő munkanélküliség. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gedó, Dávid (2009) A nyomdaipari szakszervezetek fejlődése és tevékenységük az Ágazati Párbeszéd Bizottságban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Geleta, Orsolya (2009) Toborzás és kiválasztás bemutatása a Kész Holding Zrt.-n keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gojdár, Csilla Erika (2009) Elégséges-e a társadalombiztosítási nyugdíjrendszer? : az öngondoskodás lehetséges formái : az önkéntes nyugdíjpénztári rendszer. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gróth, Zsuzsa (2009) Modellek a társadalombiztosításban valamint a mai német és amerikai szociális ellátó rendszer összehasonlítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gulyás, Olga (2009) „Alanyi jogon járó családtámogatási ellátások”. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gulyás, Sándor (2009) Üzemi balesetek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyenge, György (2009) Az öregségi nyugdíjak koordinációja az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gyurik, Ildikó (2009) Csongrád megye demográfiai, társadalomstatisztikai bemutatása a 2001. évi népszámlálás tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyuris, Bettina (2009) A magyar nyugdíjrendszer nem állami pillérei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyurkity, Anikó (2009) A „segélyezés” rendszere Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyömbér, Erzsébet (2009) Munkaközvetítés gyakorlata az állami illetve magánszférában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gárdonyi, Györgyné (2009) A bérgarancia alapról szóló törvény és gyakorlati alkalmazása egy konkrét felszámolási eljárás során. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gémes, Mónika (2009) Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkaügyi kapcsolatai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Géri, Andrea (2009) A csoportos létszámleépítés és az Outplacement elméletben és gyakorlatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hajdú, Nikolett (2009) A gyógyítás és a gyógyszerészet történelmi fejlődése Magyarországon; A gyógyszertárak létrehozásának és működtetésének szabályozása, valamint a gyógyszerforgalmazás részletszabályai hazánkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hamula, Mária (2009) A szexuális orientáción alapuló hátrányos megkülönböztetés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hanyu, Henrietta (2009) A munkaviszony jogellenes megszüntetése. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Harkai, Katalin Rita (2009) Megélhetéssel kapcsolatos társadalomstatisztikai adatok a mai Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Harmati, Ágnes (2009) A munkaerő-kölcsönzés elmélete és gyakorlata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hatvani, Kinga (2009) A gyermekvállalási kedv csökkenésének hatása a szociális jogra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hegyi, Emese (2009) Családtámogatási ellátások jellemzői Magyarországon és az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hock, Bernadett (2009) Az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak kedvező és kedvezőtlen változásai az ügyfél szemszögéből. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hodosiné Takács, Mónika (2009) Az egyéni vállalkozó járulékfizetése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Homoki, Andrea (2009) A gyermekvállalás szociális jogi megítélése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hornok, Gabriella (2009) A rokkantsági és baleseti rokkantsági nyugdíjak fejlődéstörténete. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Mária (2009) Emberi erőforrás stratégia a Taugép Kft-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Péter (2009) Az elöregedés hatása a társadalomra a KSH adatainak tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Katalin Orsolya (2009) A munkáltatói felmondás szabályozása és joggyakorlata, különös tekintettel a rendkívüli felmondásra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Huber, Bálint (2009) Baja város lakásviszonyai a statisztikai adatok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Huczek, Viktória (2009) A részmunkaidős és határozott időtartamban történő foglalkoztatás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hévéziné Máté, Etelka (2009) Munkaügyi kapcsolatok a magyarországi TESCO-ban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hódi, Ágnes (2009) A munkaerő-áramlást támogató technikai rendszerek az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

I

Imre, Tamás (2009) Megélhetési viszonyok Magyarországon a KSH adatok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jedlicska, Mariann (2009) Gyermekek védelme, szociális ellátása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Jedlicska, Mariann (2009) Gyermekek védelme, szociális ellátása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Joó, Katalin Mária (2009) Az egyenlő bánásmód és esélyegyenlőség jogi szabályozása az Európai Unióban és Magyarországon különös tekintettel az akadálymentesítés megvalósításának követelményeire. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász, Erzsébet (2009) Az Ebktv. rövid ismertetése után a hátrányos megkülönböztetés területeinek, formáinak bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Jójárt, Sándor (2009) Munkaügyi kapcsolatok a közúti közlekedési alágazatban különös tekintettel a Közúti Közlekedési Szakszervezet tevékenységére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kajtár, Ildikó (2009) A rokkant személyek helyzete és az őket megillető saját jogú nyugellátások. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Katona, Angéla (2009) Munkanélküliség Magyarországon Rendszerváltástól napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Katus, Noémi (2009) A terhes, gyermekágyas, szoptató anyák helyzete a hazai és az uniós munkaerőpiacon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kelemen, Katalin (2009) Az elöregedő népesség és a nyugdíjrendszerek problémái. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kellner, Péter (2009) Minőségfejlesztés az egészségügyben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kinyó, Péter (2009) A magyar egészségbiztosítás pénzbeli ellátásai és kialakulásuk története. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kispál, Anikó (2009) Betegjogok érvényesítési lehetőségei Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kispéter, Krisztina (2009) „A cafeteria rendszer és az Otp Cafeteria kártya bemutatása”. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Adrienn (2009) A köz szolgálatában állók díjazásának alternatívái Tények, problémák, lehetőségek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Klestenitzné, Dóra Katalin (2009) Az idősek védelme a szociális jog eszközeivel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Klonka, Júlia (2009) A munkaerő-kölcsönzés, a magán munkaerő-közvetítés és a tanácsadó cégek alkalmazása a személyzetbeszerzés lehetséges megoldásaként. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis, Adrienn (2009) A Várda-Drink Zrt. vállalati kultúrája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Komonyi, Tímea (2009) Nők a munkaerőpiacon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kormányosné Tóth, Mária (2009) „Összefogva, de nem összevonva” : A munkaügyi kapcsolatok sajátosságai és gyakorlata egy integrált óvodában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Andrea (2009) Az 1975. évi II. (a társadalombiztosításról) és az 1997. évi LXXXI. (a társadalombiztosítási nyugellátásról) törvények összehasonlító elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Andrea Eszter (2009) Nonprofit szervezetek ismérvei és szerepük a szociális ellátásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Rita (2009) A munkaerő-piaci szervezetrendszer fejlődése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovácsné Mátó, Edit (2009) Az otthoni szakápolás szabályozásának változása 1996-tól napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Krizbai, Bernadett (2009) A köztisztviselői jogviszony - jellemzői, sajátossága-, etikai felelősség. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Krizsák, Tímea (2009) Gyermekvédelmi szakellátások. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kulcsárné Katkics, Györgyi (2009) Magyarország népesedéstörténete a XX.század adatait vizsgálva. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kulcsárné Lucza, Valéria (2009) Az online toborzás Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kunföldi, Diána (2009) A rászorulók számára személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátások a Szociális törvény alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kánvási, Edina (2009) A munkahelyi balesetek és a foglalkozási megbetegedések a munkáltató kártérítési felelősségével összefüggésben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Károlyi, Anett (2009) Az egészségbiztosítás keretein belül nyújtott természetbeni ellátások. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kóczán, Mónika Mária (2009) A családtámogatási ellátások történeti bemutatása, fejlődési folyamata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kónya, Nikoletta Petra (2009) A munkanélküliség alakulása Magyarországon a rendszerváltástól napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kővári, Balázs (2009) Magyarország népesedéstörténetének alakulása az elmúlt évszázadban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lados, Dóra Rozália (2009) Magyarország kötelező magán-nyugdíjbiztosítási rendszerének sajátosságai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lencse, Vivien (2009) A családtámogatási ellátások célja, szerepe a gyermeket nevelő családok jövedelmében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lovai, Krisztina (2009) Szeged Város Egészségterve. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

László, Bernadett (2009) A Fornetti Fagyasztott Pékáru-termelő és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság humánerőforrás tevékenységének elemző bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

László, Bernadett (2009) A Fornetti Fagyasztott Pékáru-termelő és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság humánerőforrás tevékenységének elemző bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lócska, Dávid (2009) Szervezeti kultúra Magyarország egyik piacvezető személyzeti szolgáltató kft-jénél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lövei, Zita (2009) Csongrád megye demográfiai, társadalomstatisztikai bemutatása a 2001. évi népszámlálás alapján, különös tekintettel Sándorfalva adataira. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Magyar, Anett (2009) A menekülés szociális joga. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Magyarné Hajó, Edina (2009) A teljesítmény észlelésének eltérése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Maretics, Erika (2009) Munkanélküliség Baranya megyében, Pécsett a munkaügyi statisztikai adatok tükrében, napjainkban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Marosi, Anikó (2009) Az egészségpénztárak jelentősége Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Masa, Beatrix (2009) A társadalombiztosítási típusú anyasági ellátások jogszabályi és szociológiai háttere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mehrfelsz, Mónika (2009) A nemek közti esélyegyenlőség érvényesülése a foglalkoztatás területén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Éva (2009) Egészségkárosodottak esélyegyenlősége a körösladányi foglalkoztatásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mácsai, Petra (2009) Munkaügyi helyzet Békés megyében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Márta, Anett Nóra (2009) EU-csatlakozás adta feladatok az egészségügyben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mérges, Dóra (2009) A Paksi Atomerőmű Zrt. humán stratégiája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, István (2009) Munkanélküliek ellátása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Tamás József (2009) A sztrájk jogszabályi megjelenése 1989-től napjainkig Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Zoltán (2009) Munkanélküliek ellátása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Károlyné (2009) A biztosított szülő anyasági ellátása és a gyermekek után járó ellátások. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Szilvia (2009) A társadalombiztosítás baleseti ellátásai a gyakorlatban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Katalin (2009) Alternatív vitamegoldási rendszer - Mediáció a munkajogban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Nikoletta (2009) Outplacement a MÁV-nál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy László, Zoltánné (2009) A foglalkoztatáspolitika aktív eszközei a Ceglédi kistérségben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagyváradyné Petrács, Melinda (2009) Az Európai Unió intézmény- és jogrendszere, valamint Magyarországon alkalmazott munkajogi irányelvei, kitekintéssel a nemzetközi normákra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Novikov, Irén Piroska (2009) Minőségbiztosítás az egészségügyben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nyúl, Zsuzsa (2009) Soltvadkert város demográfiai és társadalomstatisztikai bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nyúl-Tóth, Józsefné (2009) Az egészségügyi szolgáltatásra jogosultak köre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Némethné Budai, Gabriella (2009) Az ágazati kollektív szerződések jelentősége Európában és Magyarországon a 21. században. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

O

Ocskó, Dóra (2009) Ösztönzésmenedzsment egy magyarországi acéltermékfeldolgozó és kereskedelmi vállalatnál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Oláh, Anett (2009) A munkanélküliek ellátása és helyzete különös tekintettel Hajdúböszörményben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pagács, János Zoltán (2009) Munkavállalói érdekvédelem helyi szinten. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pakot, Katalin (2009) A munkáltatói felmondás szabályozása és joggyakorlata, különös tekintettel a rendkívüli felmondásra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Paku, Patrícia (2009) A magánnyugdíjpénztári tőkegyűjtés és szolgáltatás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Papdi, Zsuzsanna (2009) Üzemi beleset a társadalombiztosítási ellátásokkal és munkavédelemmel kapcsolatban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Papp, Lászlóné (2009) A vállalati stratégia kidolgozása és összehasonlítása a humánstratégiával a MÁV-nál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pappné Tamási, Eszter (2009) Pálhalmai Büntetés-végrehajtási Intézet a statisztika tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Patonai, Anita Tímea (2009) A gyermekvállalással kapcsolatos ellátások. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pesti, Mária Ibolya (2009) Betegjogi kérdések. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pető, Nikolett (2009) A magyar kiegészítő nyugdíjrendszerek jellemzői. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Petőfalvi, Anita (2009) Munkaügyi ellenőrzés a gyakorlatban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Prikkel, László (2009) A klasszikus jogi pályák követelményi rendszere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pék, Ágnes (2009) Egészségügyi reformok a rendszerváltástól napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rapi, Mária (2009) Az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ritterné Bakacsi, Barbara (2009) A szegénység Magyarországon. A gyermekszegénység alakulása Magyarországon a KSH adatközlése alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rokolya, Krisztina (2009) „Mondjam vagy mutassam?” A munkaügyi mediációban megjelenő testbeszéd rejtélyes üzenete. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rácz, Diána (2009) A családok helyzete a rendszerváltás utáni Magyarországon a statisztikai adatok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Révész, Judit (2009) Privatizáció az egészségügyben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Schneider, Zita (2009) A munkanélküliség helyzete Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Schneider, Zita (2009) A munkanélküliség helyzete Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sebestyén, István (2009) A menetrend szerinti közúti személyszállításban dolgozó utazó munkavállalók munka- és pihenőidejére vonatkozó európai közösségi és magyar szabályok különös tekintettel a Volán társaságok munkavállalóira. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Seresné Szlovák, Krisztina (2009) A tanúk emlékezeti teljesítménye. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Simon, Anikó (2009) Bevándorló munkavállalók Magyarországon a 90-es évektől napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sipos, Ibolya (2009) A környezeti változásokhoz való alkalmazkodás módszereinek bemutatása a Magyar Telekom Nyrt.-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Soponyainé Nagy, Edit (2009) A Liszt Ferenc Alapfokú Művészetoktatási Intézmény munkaügyi kapcsolatai a készülő kollektív szerződés tükrében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Sulyok, Anita (2009) A védőnők szerepe ma Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Erzsébet Gyöngyi (2009) Praxisjog. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Katinka Erzsébet (2009) A romák munkaerőpiaci helyzete Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Natália Éva (2009) A magánegészslgbiztosítási piac vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Zsuzsanna (2009) A pályakezdők elhelyezkedési folyamata a munkaerő-piacon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szalóki, Szilvia (2009) Esélyegyenlőség az egészségügyben: A hátrányos helyzetű csoportok (romák, gyermekek, idősek) hozzáférése az egészségügyi ellátásokhoz. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szegedi, Piroska (2009) A külföldiek magyarországi foglalkoztatása és szociális,biztonsági szabályai. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szeles, Csilla (2009) A nők egyenlő jogainak érvényesülése a munkavállalás terén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szijjártó, Zsuzsanna (2009) Megváltozott munkaképességű személyek helyzete, foglalkoztatásának lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szikora, Tiborné (2009) Családtámogatási ellátások szerepe a gyermeket nevelő családok jövedelmében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szilvásiné Nagy, Katalin (2009) Esélyegyenlőség, különös tekintettel a fogyatékos emberek jogaira. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi, Petra (2009) Üzemi balesetek és a megtérítés gyakorlati kérdései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi, Gergő (2009) A munkáltató kártérítési felelőssége, különös tekintettel az üzemi balesetre, és a foglalkozási megbetegedésekre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sziroviczáné Dufka, Ibolya (2009) A diplomás nők munkavállalásának szociológiai jellemzői Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szopkó, Dávid (2009) A holland egészségbiztosítási rendszer bemutatása a magyar egészségbiztosítás tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szász, Márta (2009) Az egység megteremtése az APEH szervezetében és köztisztviselőinek képzésében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szögi, Andrea (2009) Munkanélküliség Magyarországon, különös tekintettel a pedagógusokra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sályi, Enikő (2009) A gyermekvállalás problémái Magyarországon. A női munkavállalás és a családi élet összeegyeztetésének akadályai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sánta, Viola (2009) Az egészségbiztosítás természetbeni és pénzbeli ellátásai kiemelten a rendőrségnél szolgálatot teljesítő fegyveres testületekre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sári, Diána (2009) Baleseti ellátások. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sütő, Annamária (2009) Az üzemi baleset és a foglalkozási megbetegedés társadalombiztosítási ellátásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sütő, Mariann (2009) A családtámogatási ellátások történeti bemutatása, fejlődési folyamata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Takácsné Egri, Julianna (2009) Családtámogatási ellátások célja, szerepe a gyermeket nevelő családban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Thurzó, Anna (2009) Civil összefogás akcióterve a Budapest XVII. kerületében lakók életminőségének javítására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tim, Nóra (2009) Gyermekek után járó ellátások rendszere Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Torgyik, Bettina (2009) Általános gyermekvédelem. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tripa, Tímea (2009) Magánnyugdíjpénztárak és önkéntes kölcsönös biztosítópénztárak Magyarországon. Az öngondoskodás lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Turbucz, Marietta (2009) Távmunka- Egy rugalmas foglalkoztatási forma magyarországi jellemzői. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tímár, Odett (2009) Munkáltatók a munkaerő-kölcsönzés törvényi útvesztőiben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Ferencné (2009) Családtámogatási ellátások történeti bemutatása, fejlődési folyamata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Nikoletta (2009) A csoportos létszámcsökkentés szabályozása hazánkban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Török, Éva (2009) A betegjogok kialakulása és érvényesítése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Mónika (2009) A védelembe vételi és a nevelésbe vételi eljárás folyamata, következményei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Veres, Marietta Csilla (2009) A cafetéria rendszerről általában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vidner, Eszter (2009) A munkanélküliség alakulása Pest és Jász-Nagykun-Szolnok megyékben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vincze, Judit (2009) A munkanélküliség alakulása Magyarországon a rendszerváltástól napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Váczi, Borbála (2009) Családpolitika. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vörös, Tímea (2009) A munkaügyi ellenőrzés rendszere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

W

Weisz, Anett (2009) A társadalombiztosítás jogorvoslati rendszere. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zombolya, Zsuzsanna (2009) A csoportos létszámcsökkentés szabályozása a magyar jogban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zsigmond, Brigitta (2009) Az egynapos sebészet. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Zsóri, Attila (2009) A kábítószer szerepe a fiatalkorúak bűnelkövetésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 19. 02:12:55 CEST.