Item where department "Gazdaság- és Társadalomföldrajz Tanszék" and date of item 2016

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | P | R | S | T | V
Number of items: 60.

A

András, Andrea (2016) Kiskunhalas városközpont megújulásának vizsgálata turisztikai szempontból. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Balázs, Ivett (2016) Migrációs tendenciák a második világháborút követően napjainkig, a társadalmi integráció kihívásai és kockázatai az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bartalos, Balázs István (2016) Közép-Európa értelmezése a XXI. században. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Berkó, Kitti (2016) Az intelligens településfejlesztés lehetőségei vidéki közösségekben - magyarországi példákkal. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Biró, Viktória (2016) A turizmus hatása az urban sprawlra a horvátországi Zadar-térség példája alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Boros, Sándor (2016) A kapcsolati tőke szerepének vizsgálata a városfejlesztésben, testvérvárosi együttműködések példáin keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csöngető, Csaba (2016) A fogyasztói szokások alakulása a vasárnapi boltzár hatására Mindszenten. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Darók, Ildikó (2016) A sport és a területfejlesztés kapcsolata az Észak-Alföldön. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dráviczki, Sándor (2016) Középiskolások földrajzi ismeretei a turizmusról. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dán, Viktória Judit (2016) Az egészségturisztikai szolgáltatások jelentősége Magyarországon és a Dél-Alföldön, különös tekintettel Szeged fürdőire. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

E

Eke, Dalma Dóra (2016) A fürdőfejlesztés jelenlegi helyzete és lehetőségei Kiskunhalason. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fodor, Anna Katalin (2016) Mártély falusi turizmusának jelene és fejlesztési lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

György, Balázs (2016) A közlekedési infrastruktúra változása és hatása a történelmi Nógrád és Hont vármegye területén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Győri, Kata Ildikó (2016) Andalúzia és a Dél-Alföld agrárszektorának összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hegedűs, László Dávid (2016) A világgazdaság hatása a Formula-1-es világbajnokság térszerkezetére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hevesi, Enikő (2016) A konferenciaturizmus helyzete és fejlesztési lehetőségei Szegeden. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Holmi, Melinda (2016) Kerékpáros tanösvény - mint turisztikai termékfejlesztési lehetőség a Szelidi-tó körül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

I

Ilcsik, Arnold (2016) A vajdasági magyarok nemzeti identitása a tömbben és a szórványban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jónás, Katalin (2016) A magyarországi Hetednapi Adventista Egyház vallásföldrajzi elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Karácsony, Tamás (2016) A skandináv jóléti állam, Norvégia példáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kendrella, Bettina (2016) A peremvárosok kialakulása, jellemzői és magyarországi megjelenési formái. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kincses, Boglárka (2016) Szeged-Belváros árvízvédelmi fejlesztés nyilvánosság-szempontú vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Krátki, Adrienn (2016) Szarvas város turizmusának bemutatása és fejlesztési lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Körösztös, Melinda (2016) Izsák város fejlődése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lakatos, Viktor (2016) Hódmezővásárhely mentális térképi felmérése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lukács, Attila Tamás (2016) Székelyföld turizmusa és turisztikai látnivalói. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Madarász, Emese (2016) Bács-Kiskun megye sürgősségi betegellátásának területi változásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mesterházy, Melinda (2016) A magyarországi egyetemi városok vonzáskörzetének vizsgálata Szeged példáján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mihalik, Bettina (2016) A társadalmi nemek munkaerő-piaci aspektusai Békés megyében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Miklós, Bence (2016) Az információ szerepe a környezeti igazságtalanságok kialakulásában a domaszéki és baktói belvizes területek példáján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Misák, Dávid László (2016) A gazdasági világválság hatása a skandináv- és dél európai országokra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Modok, Marianna (2016) A magyar mezőgazdaság változása, különös tekintettel a Homokhátságra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Márki, Patrik (2016) A Formula 1 gazdasági hatásai a rendező országokban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Ilona (2016) A közoktatás intézményi átszervezésének migrációs hatásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Imre (2016) Vésztő településfejlesztési lehetőségeinek vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Zoltán (2016) Az e-participáció szegedi alkalmazási lehetőségeinek vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Ádám (2016) Az 1896-os Millennium tiszteletére készült építmények városfejlesztő-, közlekedésfejlesztő- és turisztikai hatásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Paku, Antónia (2016) Az Erdélyi és a magyarországi aprófalvak társadalomföldrajzi összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Palásti, Kamilla (2016) A makói Hagymatikum termálfürdő az egészségturizmus tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Papp, Sándor (2016) Alternatívák a kedvezményezett települések életminőség szerinti lehatárolására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Perity, András (2016) A nemzetközi migráció története, különös tekintettel napjaink migrációs válságára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pipicz, Gábor (2016) A bácskai bunyevácok etnikai földrajza. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rábai, Bálint (2016) Köztérfejlesztések Békéscsabán. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rácz, Dóra Orsolya (2016) Mezőtúr turizmusának fejlesztési lehetőségei a térségi adottságok szempontjából. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rácz, Ákos (2016) Az ipari terek átalakulásának problémái hazai példán keresztül. A budapesti Józsefvárosi pályaudvar hasznosulásának bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Szabó, Réka (2016) A szegedi nagyvárosi településegyüttes kapcsolat-vizsgálata gráf-elemzés segítségével. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Tamás (2016) Szegedi közterek funkcióátalakulása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Tamás (2016) A tápéi identitás és Tápé kapcsolata Szegeddel a 21. században. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Zsolt (2016) A Csabai Kolbászfesztivál turisztikai hatásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szalai, Ádám (2016) A közlekedés- és e-government-fejlesztés hatása a térpályákra a smart cityben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szarvas, Brigitta (2016) A fürdőfejlesztések területfejlesztő hatásai Hajdúszoboszló, Mezőkövesd, Szentes és Makó példáján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szines, Máté (2016) Élet a déli határon. Problémák és lehetőségek Kelebia példáján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szkenderovics, Zoltán (2016) A külföldi müködőtőke-befektetések területi hatásai Magyarországon – a Mercedes-Benz kecskeméti beruházásának példáján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Roland Zsolt (2016) Zöldfelületek mint a smart city koncepció horizontális elemei - esettanulmány a szegedi zöldfelület-fejlesztés lehetőségeiről. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Süli, Dorottya (2016) A fesztiválturizmus szerepe és jelentősége a Szegedi Szabadtéri Játékok és a Szegedi Ifjúsági Napok példáján bemutatva. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Treml, Júlia (2016) A városi közterek megújulása, átalakulása – kiemelten a soproni Várkerület példáján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tujder, Tamara (2016) Városimázs vizsgálat Veszprém megyei települések példáján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Balázs (2016) A békéscsabai főtérrehabilitáció értékelése társadalomtudományi módszerekkel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth-Czeper, Gabriella (2016) Békés megye társadalmi-gazdasági helyzete, és népességszámának csökkenése Tótkomlós és Szabadkígyós példáján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vízhányó, Attila (2016) A hódmezővásárhelyi hódtói lakótelep bemutatása és összehasonlítása a magyar lakótelepek általános jellemzőivel, különös tekintettel a lakásviszonyok változásaira. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. március 29. 16:01:29 CET.