A-vitamin és béta-karotin hiány hatása az angóranyulak gyapjúnövekedésére

Tóth, Attila (1991) A-vitamin és béta-karotin hiány hatása az angóranyulak gyapjúnövekedésére. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.

[thumbnail of 1991_toth_attila.pdf] PDF
1991_toth_attila.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (16MB)

Institution

Debreceni Agrártudományi Egyetem

Faculty

Állattenyésztési Főiskolai Kar

Department

Állatélettani és -Egészségtani Tanszék

Discipline

Agricultural science

Specialization

nincs megadva

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Gábor, Dr. György
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Kovácsné Virányi, Ágnes
szakoktató
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Kótai, Dr. István
egyetemi adjunktus
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Uncontrolled Keywords: Nyúltenyésztés, angóra, Gyapjú
Subjects: 04. Agricultural sciences
04. Agricultural sciences > 04.03. Veterinary science
Depositing User: Szerkesztő MGK
Date Deposited: 2021. Dec. 20. 08:47
Last Modified: 2021. Dec. 21. 14:01
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/99563

Actions (login required)

View Item View Item