A tojótápok fehérjetartalmának hatása az árutojás termelésre

Jankó, Ferenc (1990) A tojótápok fehérjetartalmának hatása az árutojás termelésre. Postgraduate education, Debreceni Agrártudományi Egyetem.

[thumbnail of 1990_janko_ferenc.pdf] PDF
1990_janko_ferenc.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

Institution

Debreceni Agrártudományi Egyetem

Faculty

Állattenyésztési Főiskolai Kar

Department

Állattenyésztéstani Tanszék

Discipline

Agricultural science

Specialization

szaküzemmérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Sófalvy, Dr. Ferenc
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Postgraduate education)
Uncontrolled Keywords: Tojótápok, Tojástermelés, Takarmányozás
Subjects: 04. Agricultural sciences
04. Agricultural sciences > 04.02. Animal and Dairy science
Depositing User: Szerkesztő MGK
Date Deposited: 2021. Dec. 14. 16:10
Last Modified: 2021. Dec. 21. 14:26
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/99471

Actions (login required)

View Item View Item