A friss és konzervált almatörköly takarmányértékének meghatározása

Gál, Róbert (1985) A friss és konzervált almatörköly takarmányértékének meghatározása. BA/Bsc, Állatorvostudományi Egyetem.

[thumbnail of 1985_gal_robert.pdf] PDF
1985_gal_robert.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (4MB)

Institution

Állatorvostudományi Egyetem

Faculty

Állategészségügyi Főiskolai Kar

Department

Takarmányozástani Tanszék

Discipline

Agricultural science

Specialization

nincs megadva

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szűcsné, Dr. Péter Judit
főiskolai adjunktus
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Uncontrolled Keywords: Takarmányozás, Almatörköly, Beltartalom
Subjects: 04. Agricultural sciences
04. Agricultural sciences > 04.01. Agriculture, forestry and fisheries
04. Agricultural sciences > 04.01. Agriculture, forestry and fisheries > 04.01.03. Agriculture
Depositing User: Szerkesztő MGK
Date Deposited: 2022. Feb. 02. 13:54
Last Modified: 2022. Feb. 02. 13:54
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/98769

Actions (login required)

View Item View Item