Baromfihús (broiler) termelés szervezése, ökonómiai vizsgálata és értékelése a szentesi "Termál" Mgtsz-ben

Gábor, László (1982) Baromfihús (broiler) termelés szervezése, ökonómiai vizsgálata és értékelése a szentesi "Termál" Mgtsz-ben. BA/Bsc, Állatorvostudományi Egyetem.

[thumbnail of 1982_gabor_laszlo.pdf] PDF
1982_gabor_laszlo.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (11MB)

Institution

Állatorvostudományi Egyetem

Faculty

Állategészségügyi Főiskolai Kar

Department

Üzemszervezéstani Tanszék

Discipline

Agricultural science

Specialization

nincs megadva

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Mónusné Dr. Goda, Ágnes
főiskolai tanársegéd
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Uncontrolled Keywords: Baromfitenyésztés, Brojler, Ökonómia, Közgazdasági elemzés, Szentes
Subjects: 04. Agricultural sciences
04. Agricultural sciences > 04.01. Agriculture, forestry and fisheries
Depositing User: Szerkesztő MGK
Date Deposited: 2021. Dec. 20. 13:59
Last Modified: 2021. Dec. 20. 13:59
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/98593

Actions (login required)

View Item View Item