Gábor, László (1982) Baromfihús (broiler) termelés szervezése, ökonómiai vizsgálata és értékelése a szentesi "Termál" Mgtsz-ben. BA/Bsc, Állatorvostudományi Egyetem.
PDF
1982_gabor_laszlo.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (11MB) |
Institution
Állatorvostudományi Egyetem
Faculty
Állategészségügyi Főiskolai Kar
Department
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Mónusné Dr. Goda, Ágnes
főiskolai tanársegéd
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Baromfitenyésztés, Brojler, Ökonómia, Közgazdasági elemzés, Szentes |
Subjects: | 04. Agricultural sciences 04. Agricultural sciences > 04.01. Agriculture, forestry and fisheries |
Depositing User: | Szerkesztő MGK |
Date Deposited: | 2021. Dec. 20. 13:59 |
Last Modified: | 2021. Dec. 20. 13:59 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/98593 |
Actions (login required)
View Item |