Varga, István (1993) Die technologie der ökologischen Schweinefleisch-produktion. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.
PDF
1993_varga_istvan.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (7MB) |
Hungarian title
Az organikus sertéshús előállítás technológiája
Institution
Debreceni Agrártudományi Egyetem
Faculty
Állattenyésztési Főiskolai Kar
Department
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Vidács, Lajos
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Sertéshústermelés, Sertéshúselőállítás, Sertéstenyésztés |
Subjects: | 04. Agricultural sciences 04. Agricultural sciences > 04.02. Animal and Dairy science |
Depositing User: | Szerkesztő MGK |
Date Deposited: | 2021. Dec. 06. 08:53 |
Last Modified: | 2021. Dec. 20. 09:30 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/97496 |
Actions (login required)
View Item |