Táplálkozási szokások a hypertonia kialakulásában

Polyák, János (2019) Táplálkozási szokások a hypertonia kialakulásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of etszk_0492.pdf] PDF
etszk_0492.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Nutritional factors affecting the development of hypertension

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Health Sciences and Social Studies

Department

nincs megadva

Discipline

Medicine and Health Sciences

Specialization

ápolás és betegellátás

Fieldofstudy

ápoló

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Joó, Gabriella
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 03. Medical and health sciences > 03.03. Health sciences
Depositing User: Szerkesztő ETSZK
Date Deposited: 2020. Nov. 27. 11:11
Last Modified: 2020. Nov. 30. 13:26
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/95327

Actions (login required)

View Item View Item