Oldószer toleráns Rhodococcus törzsek membrán zsírsav összetételének összehasonlító jellemzése

Stefanovics, Regina (2018) Oldószer toleráns Rhodococcus törzsek membrán zsírsav összetételének összehasonlító jellemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2018_stefanovics_regina.pdf] PDF
2018_stefanovics_regina.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Comparative characterisation of membrane fatty acid composition in solvent tolerant Rhodococcus strains

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

Biotechnológiai Tanszék

Discipline

Natural Sciences

Specialization

biológia

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Laczi, Dr. Krisztián
tudományos munkatárs
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Rákhely, Dr. Gábor
tanszékvezető egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences > 01.06.04. Biochemical research methods > 01.06.04.01. Environmental biotechnology, bioremediation, biodegradation
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2020. Jul. 10. 08:50
Last Modified: 2020. Jul. 10. 08:50
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/86756

Actions (login required)

View Item View Item