Gluténmentes lisztek hatása probiotikus baktériumok növekedésére

Sinka, Dóra Tünde (2018) Gluténmentes lisztek hatása probiotikus baktériumok növekedésére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2018_sinka_dora_tunde.pdf] PDF
2018_sinka_dora_tunde.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Effect of gluten free flours on the growth of probiotic bacteria

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

Mikrobiológiai Tanszék

Discipline

Natural Sciences

Specialization

biológia

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Takó, Dr. Miklós
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences > 01.06.01. Cell biology, microbiology
03. Medical and health sciences > 03.01. Basic medicine > 03.01.04. Immunology > 03.01.04.07. Allergology
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2020. Jul. 08. 13:04
Last Modified: 2020. Jul. 08. 13:04
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/86732

Actions (login required)

View Item View Item