Amiloid fibrillumok képződésének gátlása kávékkal

Bedő, Vanda Andrea (2018) Amiloid fibrillumok képződésének gátlása kávékkal. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2019_bedo_vanda_andrea.pdf] PDF
2019_bedo_vanda_andrea.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Inhibition of amyloid fibrils using coffees

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

Biokémiai és Molekuláris Biológiai Tanszék

Discipline

Natural Sciences

Specialization

biomérnöki

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Kotormán, Dr. Márta
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences > 01.06.03. Biochemistry and molecular biology
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2020. Sep. 15. 08:37
Last Modified: 2020. Sep. 15. 08:37
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/86294

Actions (login required)

View Item View Item