Ultrahangos-savófehérje frakciók előállítása és biológiai aktivitásuk vizsgálata

Nagyfalusi, Bálint Pál (2017) Ultrahangos-savófehérje frakciók előállítása és biológiai aktivitásuk vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2017_Nagyfalusi_Bálint_Pál_SIIDL2_SZ.pdf] PDF
2017_Nagyfalusi_Bálint_Pál_SIIDL2_SZ.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Determination the biological activity of ultrasound made whey proteins’ fractions

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

nincs megadva

Discipline

Natural Sciences

Institute

Folyamatmérnöki Intézet

Specialization

biomérnöki

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Hodúr, Prof. Dr. Cecília
egyetemi tanár
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 01. Natural sciences
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2018. May. 28. 07:09
Last Modified: 2018. May. 28. 07:09
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/72090

Actions (login required)

View Item View Item