Nagyfalusi, Bálint Pál (2017) Ultrahangos-savófehérje frakciók előállítása és biológiai aktivitásuk vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2017_Nagyfalusi_Bálint_Pál_SIIDL2_SZ.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Determination the biological activity of ultrasound made whey proteins’ fractions
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Faculty of Science and Informatics
Department
Discipline
Institute
Folyamatmérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Hodúr, Prof. Dr. Cecília
egyetemi tanár
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 01. Natural sciences |
Depositing User: | TTIK szerkesztő |
Date Deposited: | 2018. May. 28. 07:09 |
Last Modified: | 2018. May. 28. 07:09 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/72090 |
Actions (login required)
View Item |