Bánhegyi, Dorottya Fruzsina (2017) Peptidek, fehérjék cianilezés útján történő hasításának vizsgálata: Specificitás és alternatív termékek tömegspektrometriai meghatározása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2016_Bánhegyi_Dorottya_Fruzsina_HZ2SG0_SZ.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (3MB) |
English title
Study of peptide and protein cleavage via cyanilation: mass spectrometric determination of specificity and alternative products
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Faculty of Science and Informatics
Department
Alkalmazott és Környezeti Kémiai Tanszék
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szabó, Dr. Zoltán
egyetemi tanársegéd
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Halász, Dr. János
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 01. Natural sciences |
Depositing User: | TTIK szerkesztő |
Date Deposited: | 2018. Jun. 04. 12:12 |
Last Modified: | 2018. Jun. 04. 12:12 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/71615 |
Actions (login required)
View Item |