Peptidek, fehérjék cianilezés útján történő hasításának vizsgálata: Specificitás és alternatív termékek tömegspektrometriai meghatározása

Bánhegyi, Dorottya Fruzsina (2017) Peptidek, fehérjék cianilezés útján történő hasításának vizsgálata: Specificitás és alternatív termékek tömegspektrometriai meghatározása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2016_Bánhegyi_Dorottya_Fruzsina_HZ2SG0_SZ.pdf] PDF
2016_Bánhegyi_Dorottya_Fruzsina_HZ2SG0_SZ.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (3MB)

English title

Study of peptide and protein cleavage via cyanilation: mass spectrometric determination of specificity and alternative products

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

Alkalmazott és Környezeti Kémiai Tanszék

Discipline

Natural Sciences

Specialization

kémia

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szabó, Dr. Zoltán
egyetemi tanársegéd
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Halász, Dr. János
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 01. Natural sciences
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2018. Jun. 04. 12:12
Last Modified: 2018. Jun. 04. 12:12
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/71615

Actions (login required)

View Item View Item