Néhány kiválasztott mézfajta gátló hatása a baktériumok közötti kommunikációra

Zsadon, Lilla Andrea (2016) Néhány kiválasztott mézfajta gátló hatása a baktériumok közötti kommunikációra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2016_Zsadon_Lilla_Andrea_EZG4WE_SZ.pdf] PDF
2016_Zsadon_Lilla_Andrea_EZG4WE_SZ.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Inhibition effect of selected honey types on the cell-cell communication of bacteria

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

nincs megadva

Discipline

Natural Sciences

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

biomérnöki

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Krisch, Dr. Judit Éva
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Kerekes, Erika
SZTE TTIK, Mikrobiológiai Tanszék
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 01. Natural sciences
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2018. May. 25. 12:56
Last Modified: 2018. May. 25. 12:56
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/71594

Actions (login required)

View Item View Item