Amiloid fibrillumok képződésének gátlása fűszerekkel

Varga, Alexandra (2017) Amiloid fibrillumok képződésének gátlása fűszerekkel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2016_Varga_Alexandra_UG2G3G_SZ.pdf] PDF
2016_Varga_Alexandra_UG2G3G_SZ.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Inhibition of amyloid fibril formation by spices

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

Biokémiai és Molekuláris Biológiai Tanszék

Discipline

Natural Sciences

Specialization

biológus

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Kotormán, Dr. Márta
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 01. Natural sciences
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2018. May. 25. 11:43
Last Modified: 2018. May. 25. 11:43
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/71146

Actions (login required)

View Item View Item