Az élelmiszeripari szennyvizek kémiai jellemzése és kezelése

Csikós, Anett (2015) Az élelmiszeripari szennyvizek kémiai jellemzése és kezelése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2016_Csikós_Anett_CSAVAAT_SZE_SZ.pdf] PDF
2016_Csikós_Anett_CSAVAAT_SZE_SZ.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Chemical characterization and treatment of watewaters in the food industry

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

Alkalmazott és Környezeti Kémiai Tanszék

Discipline

Natural Sciences

Specialization

kémia

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Halász, Dr. János
c. egyetemi tanár
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 01. Natural sciences
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2016. Oct. 28. 10:04
Last Modified: 2016. Oct. 28. 10:04
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/60360

Actions (login required)

View Item View Item