Ultraszűrés alkalmazásának hatása a tej oltós alvadására

Matyikó, Ádám (2014) Ultraszűrés alkalmazásának hatása a tej oltós alvadására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2015_Matyikó_Ádám_MAASAHT_SZE_SZ.pdf] PDF
2015_Matyikó_Ádám_MAASAHT_SZE_SZ.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

The effect of ultrafiltration on the clotting of milk by rennet

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

nincs megadva

Discipline

Natural Sciences

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

biomérnöki

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Csanádi, Dr. József
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 01. Natural sciences
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2015. Nov. 11. 10:41
Last Modified: 2015. Nov. 11. 10:41
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/54244

Actions (login required)

View Item View Item