Tejsavó biológiai lebonthatóságának növelése mikrohullámú előkezeléssel

Szarka, Tibor Péter (2013) Tejsavó biológiai lebonthatóságának növelése mikrohullámú előkezeléssel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2014_Szarka_Tibor_Péter_SZTSAGT_SZE_SZ.pdf] PDF
2014_Szarka_Tibor_Péter_SZTSAGT_SZE_SZ.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Enhancing of the biodegradability of whey by microwave pre-treatment

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

nincs megadva

Discipline

Natural Sciences

Institute

Folyamatmérnöki Intézet

Specialization

biomérnöki

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Keszthelyi-Szabó, Dr. Gábor
egyetemi tanár
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 01. Natural sciences
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2015. Aug. 26. 10:02
Last Modified: 2015. Aug. 26. 10:02
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/53252

Actions (login required)

View Item View Item