Szarka, Tibor Péter (2013) Tejsavó biológiai lebonthatóságának növelése mikrohullámú előkezeléssel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2014_Szarka_Tibor_Péter_SZTSAGT_SZE_SZ.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Enhancing of the biodegradability of whey by microwave pre-treatment
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Faculty of Science and Informatics
Department
Discipline
Institute
Folyamatmérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Keszthelyi-Szabó, Dr. Gábor
egyetemi tanár
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 01. Natural sciences |
Depositing User: | TTIK szerkesztő |
Date Deposited: | 2015. Aug. 26. 10:02 |
Last Modified: | 2015. Aug. 26. 10:02 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/53252 |
Actions (login required)
View Item |