A biogén aminok élelmiszer-mikrobiológiai és élettani jelentősége

Fakan, Krisztián (2013) A biogén aminok élelmiszer-mikrobiológiai és élettani jelentősége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2014_Fakan_Krisztián_FAKSAAT_SZE_SZ.pdf] PDF
2014_Fakan_Krisztián_FAKSAAT_SZE_SZ.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

English title

The effecst of biogenic amines on food microbiology and physiology

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

nincs megadva

Discipline

Natural Sciences

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

biomérnöki

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Soós, Dr. József
főiskolai tanár
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 01. Natural sciences
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2015. Aug. 25. 14:52
Last Modified: 2015. Aug. 25. 14:52
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/53060

Actions (login required)

View Item View Item