Étkezési szokások a Hallstatt korban, különös tekintettel a Dunántúl területére

Rotschadl, Ádám (2014) Étkezési szokások a Hallstatt korban, különös tekintettel a Dunántúl területére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2013_Rotschadl_Ádám_ROASAAB_SZE_SZ.pdf] PDF
2013_Rotschadl_Ádám_ROASAAB_SZE_SZ.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (5MB)

English title

Eating habits during the Hallstatt peroid in Transdanubia

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Arts

Department

Régészeti Tanszék

Discipline

Humanities

Specialization

történelem (régészet)

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Kulcsár, Dr. Valéria
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 06. Humanities
Depositing User: szerkesztő BTK
Date Deposited: 2015. Jun. 29. 09:09
Last Modified: 2016. May. 23. 11:28
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/51660

Actions (login required)

View Item View Item