Dudás, Dávid István (2023) Útifűmaghéj és chiamagliszt felhasználása száraztészta termékben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2023_dudas_david_istvan.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (2MB) |
English title
Using os psyllium husk and chia seed flour in dry pasta product
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szabó, Pál Balázs
PhD. főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2024. May. 14. 10:56 |
Last Modified: | 2024. May. 14. 10:56 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/140566 |
Actions (login required)
View Item |