Élesztők általi élelmiszerromlás: fontosabb típusok, védekezési lehetőségek

Surman, Endre (2021) Élesztők általi élelmiszerromlás: fontosabb típusok, védekezési lehetőségek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_surman_endre.pdf] PDF
2021_surman_endre.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (471kB)

English title

Yeast spoilage: major types and prevention

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

Mikrobiológiai Tanszék

Discipline

Natural Sciences

Specialization

biológia

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Takó, Miklós
egyetemi adjunktus
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 01. Natural sciences
01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2022. Apr. 08. 10:40
Last Modified: 2022. Apr. 08. 10:40
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/124332

Actions (login required)

View Item View Item