Enzimek hatása élelmiszerekben előforduló mikroorganizmusok aktivitására

Mocsári, Evelin (2021) Enzimek hatása élelmiszerekben előforduló mikroorganizmusok aktivitására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_mocsari_evelin.pdf] PDF
2021_mocsari_evelin.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

English title

Effect of enzymes against the activity of food-related microorganisms

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

Mikrobiológiai Tanszék

Discipline

Natural Sciences

Specialization

biológus

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Takó, Miklós
egyetemi adjunktus
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Bencsik-Kerekes, Erika Beáta
tudományos munkatárs
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 01. Natural sciences
01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2022. Apr. 12. 08:09
Last Modified: 2022. Apr. 12. 08:09
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/124206

Actions (login required)

View Item View Item