Varga, Edina (2020) Különböző tejsavbaktériumok sejttartalmának antimikrobiális és antioxidáns hatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2020_varga_edina.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (813kB) |
English title
Antioxidant and antimicrobial effect of the intracellular content of different lactic acid bacteria
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Faculty of Science and Informatics
Department
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Krisch, Judit
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 01. Natural sciences 01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences 01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences > 01.06.01. Cell biology, microbiology |
Depositing User: | TTIK szerkesztő |
Date Deposited: | 2021. Mar. 25. 08:00 |
Last Modified: | 2021. Mar. 25. 08:00 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/110304 |
Actions (login required)
View Item |