Vákuum sütési technológia kidolgozása

Kovács, Tamás Gábor (2020) Vákuum sütési technológia kidolgozása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2020_kovacs_tamas_gabor.pdf] PDF
2020_kovacs_tamas_gabor.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Development of the vacuum frying technology

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szabó, Pál Balázs
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2021. Mar. 03. 13:53
Last Modified: 2021. Mar. 03. 13:54
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108588

Actions (login required)

View Item View Item