Ódor, Henrietta (2020) Vörösáru sótartalmának csökkentése zabkorpa felhasználásával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2020_odor_henrietta.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Reducing the saltent of frankfurter sausage with oat bran
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Zsarnóczay, Gabriella
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2021. Mar. 03. 14:41 |
Last Modified: | 2021. Mar. 03. 14:41 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108560 |
Actions (login required)
View Item |