Kobrehel, Edina (2014) A kecsketej jelentősége a humán táplálkozásban és feldolgozásának lehetőségei kisgazdaságokban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2014_kobrehel_edina.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (15MB) |
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Állattudományi és Vadgazdálkodási Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Kocsisné Gráff, Dr. Myrtill
adjunktus
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Kecsketej, Tejfeldolgozás |
Subjects: | 04. Agricultural sciences > 04.02. Animal and Dairy science > 04.02.01. Animal and dairy science |
Depositing User: | Szerkesztő MGK |
Date Deposited: | 2021. Dec. 07. 08:05 |
Last Modified: | 2022. Jan. 04. 09:19 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/102866 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |