A kecsketej jelentősége a humán táplálkozásban és feldolgozásának lehetőségei kisgazdaságokban

Kobrehel, Edina (2014) A kecsketej jelentősége a humán táplálkozásban és feldolgozásának lehetőségei kisgazdaságokban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2014_kobrehel_edina.pdf] PDF
2014_kobrehel_edina.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (15MB)

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Agriculture

Department

nincs megadva

Discipline

Agricultural science

Institute

Állattudományi és Vadgazdálkodási Intézet

Specialization

nincs megadva

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Kocsisné Gráff, Dr. Myrtill
adjunktus
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Uncontrolled Keywords: Kecsketej, Tejfeldolgozás
Subjects: 04. Agricultural sciences > 04.02. Animal and Dairy science > 04.02.01. Animal and dairy science
Depositing User: Szerkesztő MGK
Date Deposited: 2021. Dec. 07. 08:05
Last Modified: 2022. Jan. 04. 09:19
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/102866

Actions (login required)

View Item View Item