A rizs (Oryza sativa L.) hidegtűrő képsességének fokozása biotechnológiai módszerekkel

Finta, Ákos (2013) A rizs (Oryza sativa L.) hidegtűrő képsességének fokozása biotechnológiai módszerekkel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2013_finta_akos.pdf] PDF
2013_finta_akos.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (8MB)

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Agriculture

Department

nincs megadva

Discipline

Agricultural science

Institute

Növénytudományi és Környezetvédelmi Intézet

Specialization

nincs megadva

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Monostori, Dr. Tamás
Főiskolai tanár
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Mihály, Róbert
Tudományos munkatárs
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Uncontrolled Keywords: Rizs, Biotechnológia, Hidegtűrés, Gentikai transzformáció
Subjects: 04. Agricultural sciences > 04.04. Agricultural biotechnology
Depositing User: Szerkesztő MGK
Date Deposited: 2021. Dec. 01. 10:07
Last Modified: 2021. Dec. 14. 12:20
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/102792

Actions (login required)

View Item View Item