Finta, Ákos (2013) A rizs (Oryza sativa L.) hidegtűrő képsességének fokozása biotechnológiai módszerekkel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2013_finta_akos.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (8MB) |
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Növénytudományi és Környezetvédelmi Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Monostori, Dr. Tamás
Főiskolai tanár
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Mihály, Róbert
Tudományos munkatárs
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Rizs, Biotechnológia, Hidegtűrés, Gentikai transzformáció |
Subjects: | 04. Agricultural sciences > 04.04. Agricultural biotechnology |
Depositing User: | Szerkesztő MGK |
Date Deposited: | 2021. Dec. 01. 10:07 |
Last Modified: | 2021. Dec. 14. 12:20 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/102792 |
Actions (login required)
View Item |