Item where specialization "pénzügy és számvitel" and date of item 2019

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | F | G | H | K | L | M | O | P | R | S | T | U | V | Z | Á
Number of items: 67.

A

Agócs, Fanni (2019) Az OTP Bank Nyrt. lakossági lakáshitelezéssel kapcsolatos tevékenysége. Other, Szegedi Tudományegyetem.

B

Bacsa, Edina (2019) A fiatalok pénzügyi kultúrája a megtakarítások és befektetések terén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Balla, Szabina Gréta (2019) A digitális transzformáció térhódítása az OTP Bank világában. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Berta, Lívia Zita (2019) A Magyar Nemzeti Bank "Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel" minősítése. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Biczók, Adrienn (2019) A DAKK Zrt. bevétel elszámolási rendszerének elemzése. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Bodó, Regina (2019) Görögország adósságválsága. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Boieru, Nóra Lidia (2019) A helyi önkormányzatok szerepe az Európai Unió geotermikus beruházásainak megvalósulásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Borbély, Daniella (2019) Fúzió: hogyan hat a vállalkozásra? Volán társaságok fúziójának hatásai a Dél-Alföldi Régióban a komplex elemzés tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bálizs, Krisztina (2019) A pénzügyi kultúra jelentősége és a különböző életpálya szakaszokra jellemző megtakarítási formák bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csamangó, Nikolett (2019) A magyar megyei jogú városok önkormányzatainak kockázatértékelése a politikai költségvetési ciklusok függvényében 2014-2018 között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csamangó, Vivien (2019) Hatékonyság és jövedelmezőség vizsgálata a Floratom Kft.-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csengődi, Kitti (2019) Folyamatok és rendszerek a vállalati beszerzésben. Other, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dán, Ildikó Mercedes (2019) A Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. működésének értékelése és az egyesülés hatásainak vizsgálata az éves beszámolók adatai alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Farkas, Jennifer Aida (2019) A pénzügyi tanácsadás és a megtakarítások szerepe a pénzügyi kultúra fejlődésében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Futó, János (2019) A KITE Zrt. és a TRIGO Kft. integrátorok financiális és csődkockázati helyzetének elemzése a hazai agráriumban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Futó, Zoltán (2019) A számviteli információk és a vállalat érintetteinek információs igénye közti összefüggés bemutatása a végelszámolás és a felszámolás folyamatában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Grecs, Gergő (2019) Bootstrap finanszírozás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hajnal, Dóra Judit (2019) Az IFRS-re történő átállás Magyarországon – Az első évek tapasztalatai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Eszter Lilla (2019) Egy közlekedési társaság elemzése az elmúlt öt év beszámolói alapján. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Magdolna (2019) Sajátos kérdések egy vállalat életében és megoldásuk átalakulással. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kerekes, Aliz (2019) A pénzügyi digitalizáció és az OTP Bank kapcsolódó szolgáltatásainak bemutatása. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Kis, Evelin (2019) Startup vállalkozások elemzése számviteli beszámolók alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kothencz, Nikolett Mónika (2019) Valóság vagy látszat? Az eredmény torzítása számviteli eszközökkel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Alíz (2019) Az önköltségszámítás és az előkalkuláció a Contitech Fluid Automotive Hungária Kft.-nél. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Bence Gábor (2019) Sajátos céghelyzetek számviteli, adózási kérdései és hatásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Enikő (2019) Az IFRS alkalmazásának kérdései a magyar bankrendszerben - az OTP esete. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kulik, Éva (2019) A kis- és középvállalkozások kedvezményes hitelforráshoz jutásának lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kádár, Dóra (2019) Versenyszabályozás az Európai Unióban a globális technológiai óriások korszakában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Laczkó, Adrienn (2019) A GDP problémái és alternatívái. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lapu, Gábor Norbert (2019) Stadion beruházások Magyarországon és az állami pénzek kapcsolata a TAO rendszer tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Laskai, Zsanett (2019) Pénzügypolitika és bankszabályozás a 2008-as válság tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lengyel, László (2019) A magyar kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás története, bemutatása és piacának elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lovas, Evelin (2019) Az áfarés alakulása Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lévai, Szilvia (2019) A bankrendszer fejlődése Magyarországon, kiemelten az MKB Bank Zrt. Other, Szegedi Tudományegyetem.

M

Martin, Dávid Ferenc (2019) Az összeolvadás, mint átalakulási típus egy konkrét eset alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mucsi, Bettina (2019) A 2008-as gazdasági válság hatása a vállalatértékre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Márkó, Stella (2019) A családi gazdaságok szerepe a magyar mezőgazdaságban, sajátosságai, a jogi és pénzügyi szabályozás jellemzői, változása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Zsófia (2019) Vállalatok társadalmi felelősségvállalása - A Volkswagen dízelbotránya. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

O

Oláh, Henriett (2019) A kötelező magánnyugdíjpénztári rendszer átalakításának hatása az önkéntes nyugdíjcélú megtakarításokra Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Palkó, Tamara (2019) Faktoring az agrárium finanszírozásában. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Petric, Attila Márk (2019) Párhuzamos történetek : jegybankkérdés a kezdetektől az 1892-es valutareformig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Puskás, Rebeka (2019) ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft. makói telephelyének fejlődése az egyesüléstől napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pósa, Donatella Fanni (2019) Az IFRS 15 standard bevezetése és gyakorlati alkalmazásának kihívásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rózsa, Dóra (2019) A Vöröskő Kft. területi terjeszkedésének vagyoni, pénzügyi, jövedelmezőségi hatásai 2013 és 2017 között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rózsa, Renáta (2019) Nem pénzügyi jelentések az Európai Uniós szabályozás tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Schneider, Timea (2019) Építőipar a beszámolóban - A Skanska vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének vizsgálata Magyarországon a beszámolók alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Cintia (2019) A Szivárvány Aqua - Prágai Trade Kft. költségszerkezete. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Gyöngyi (2019) A nyílt forráskódú digitális pénzek megjelenése a nemzetközi pénzügy területén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Vivien (2019) Közvetítői tevékenység a jelzáloghitel-piacon. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Szalontai, Petra (2019) Plastik Kft. vagyoni-, pénzügyi-, jövedelmezőségi helyzetének elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szemesi, Tamás Norbert (2019) Detroit város önkormányzatának 2013. évi csődje és tanulságai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szenek, Fanni (2019) A terméktér módszerének alkalmazása regionális szinten. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi, Zoltán (2019) ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft. sikerének vizsgálata. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Székely, Zsanett Ágnes (2019) A stratégiai tervezés a vállalkozásoknál és a cél megvalósulásának esélyei, valamint az árak naprakész alakulása egy közszolgáltató cég életében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Szögi, Roland (2019) Európai Uniós regionális támogatások gazdasági hatása a D-Paprika Kft. esetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szőke, Zoltán (2019) Az önkormányzat gazdálkodása az államháztartás számviteli rendszerében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

T

Temesvári, Eszter (2019) Az adóelkerülés problémája az általános forgalmi adó szabályozásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Terecskei, Tünde (2019) Az Audi Hungária Motor Kft. és a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Terhes, Renáta (2019) Állami hátszél nélkül vajon szárnyalhattak volna a „kék orrú fehér madarak”? A Malév Zrt. utolsó 10 évének áttekintése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tomik, Nicholas (2019) A magyar lakáspiac jelenlegi helyzete, keresletére és kínálatára ható tényezők alakulásának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tomik, Nicholas (2019) A magyar lakáspiac jelenlegi helyzete, keresletére és kínálatára ható tényezők alakulásának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Petra (2019) Sportfinanszírozás: a TAO program hatása a vízilabda helyzetére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

U

Udvardi, Szilvia Anikó (2019) Elnyert pályázatok hatása a FIPKERSZ Kft. beszámolóira. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vojnic Tunic, Maja (2019) Az Elektroglob Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. átfogó elemzése a számviteli szabályok, valamint egy konkrét bank szemszögéből. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zsikla, Viktória (2019) Feketegazdaság. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Zubor, Melissza (2019) Győr fejlődési lehetőségeinek bemutatása a terméktér segítségével. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Ábrahám, Renáta (2019) A pénzügyi instrumentumok nemzetközi számviteli szabályozása – a valós értékeléssel kapcsolatos közzétételek a hitelintézeteknél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 24. 21:02:55 CEST.