Item where specialization "pénzügy és számvitel" and date of item 2010

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | E | F | K | L | M | N | P | S | T | V | Á
Number of items: 43.

A

Ardeleán, Zoltán (2010) Phare CBC alapból finanszírozott pályázat pénzügyi elszámolása esettanulmán. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ardeleán, Zoltán (2010) Phare CBC alapból finanszírozott pályázat pénzügyi elszámolása esettanulmány. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Bakos, Zsófia (2010) Kis- és középvállalkozások életútja és lehetőségei a számviteli- és adótörvények tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Boros, Eszter (2010) Kiemelt könyvvizsgálati feladatok válság idején. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Brezovai, Dorottya (2010) A magyar sport finanszírozásának rendszere, hibái és jövőbeli esélyei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csabai, Csilla (2010) A fizetést könnyítő konstrukciók elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dargó , Balázs (2010) A Nemzeti Fejlesztési Terv értékelése és hatásának statisztikai elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

E

Eperjesi, Erika (2010) Nyugdíjpénztárak Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Erdélyi, Márta (2010) Álom lakások – Állam lakások. A lakástámogatások alakulása Magyarországon a kezdetektől napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fodor, Renáta Kitti (2010) Az agrárszektor Magyarországon – kiemelten a finanszírozás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Frank, Patrik (2010) Kisvállalkozások finanszírozási kapcsolata egy kereskedelmi bankkal. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kelemen, Bernadett (2010) Az állami szerepvállalás szükségessége a nyugdíjrendszerben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kis, Norbert László (2010) Az informális kockázatitőke-piac fejlesztési lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kis, Viktória (2010) Miért beteg a magyar önkormányzati rendszer? - Tünetek és lehetséges gyógymódok. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kohári, Petra (2010) A könyvvizsgálói bizonyítékok megszerzése a mérlegtételek vizsgálata kapcsán. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Korcsog, Martina Kitti (2010) Zöld költségvetés a fenntartható fejlődés érdekében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kun, Szilvia Zsuzsanna (2010) A gazdasági társaságok átalakulása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lesi, Csaba (2010) A kis- és középvállalkozások hitelezése, az adósminősítő rendszerek működése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Luczó, Gábor (2010) Az ExxonMobil kontrolling rendszere egy Bank Accounting Analyst szemével. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Magony, Gabriella (2010) A Kunplast-Karsai Műszaki Műanyagipari ZRt. rövid távú pénzügyi politikájának megváltozása a válság hatására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Maróti, Zoltán (2010) A magyar nyugdíjrendszer néhány problémája a 21. században. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mucsi, Erika (2010) A magánnyugdíj-pénztárak és a pénzügyi válság kapcsolata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Márki, Nóra (2010) Árfolyam-politika és fizetési mérleg 1990-től napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Márki, Nóra (2010) Árfolyam-politika és fizetési mérleg 1990-től napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Márton, Brigitta (2010) A vezetői információs rendszer szerepe a hatósági ármegállapításban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Valéria (2010) A gazdasági válság hatása a magyarországi bankok jelzáloghitelezésére, különös tekintettel a Budapest Bankra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Valéria (2010) A gazdasági válság hatása a magyarországi bankok jelzáloghitelezésére, különös tekintettel a Budapest Bankra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Vanda Katalin (2010) A számviteli törvényt és a társasági adótörvényt összekötő korrekciós tételek, kiemelt figyelemmel a 2009. évről összeállítandó adóbevallásokat érintő törvénymódosításokra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pintér, Barbara (2010) A számviteli törvény érvényesülése egy konkrét vállalat számviteli politikájában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pusztai , Gabriella Eszter (2010) Mikrohitelezés Magyarországon és az Amerikai Egyesült Államokban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pécsváradi, Georgina (2010) Befektetéssel egybekötött életbiztosítás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sebők, Máté (2010) Az optimális valutaövezetek elmélete és vetülete napjaink Európájára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Stuller, Zsuzsanna (2010) Munkahelyi kiválasztás elmélete és megvalósulása a hódmezővásárhelyi cégek gyakorlatában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Erika (2010) A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Ivett (2010) A helyi önkormányzatok közoktatási finanszírozása - Normatív állami hozzájárulások. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, László (2010) Gazdasági társaságok átalakulása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szakál, Laura (2010) Az ingatlanforgalmazó-alapok gazdasági helyzete. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szalai, Szilvia (2010) A magyar egészségügy: esély vagy lehetőség a finanszírozás változtatása? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sztántity, Szuzanna (2010) Deviza alapú hitelezés buktatói a lakosság és bankok szemszögéből. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Taics, Edina Brigita (2010) A pénzügyi tanácsadás szerepe a pénzügyi közvetítés folyamatában és a pénzügyi kultúra javításában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Takács, Klára (2010) A cégérték szabályozása az IAS/IFRS nemzetközi számviteli standardokban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Iván (2010) A minőségfejlesztés költségei és azok számviteli vonatkozásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Ábrahám, Mónika (2010) A biztosítási szektor fejlődése a privatizációtól napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. május 14. 15:01:44 CEST.